50mm Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 ok παιδια αυριο τον δινει ξαστερια το accueweather στειλτε μου pm για να σας στειλω λεπτομεριες ωστε να βρεθουμε στην ταρατσα μου Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
aagios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2010 Μετά από ένα αδιάκοπο τρέξιμο..... από σήμερα καταφέρα να έχω πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Είμαι και εγώ εδώ λοιπόν, ότι κανονιστεί!Στράτο, θα σε πάρω τηλέφωνο μέσα στην εβδομάδα για να τα πούμε από κοντά! Άντε και καλό καλοκαιρί (τουλάχιστον για μένα) με καθαρότερους ουρανούς...... (γιατι αυτές τις μέρες μας πέθανε!) Με εκτίμησηΆρης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2010 Εγώ θα παρατηρώ τον αστροπενικό ουρανό της Άγκυρας από αύριο.Τουλάχιστον θα φάω κεμπάμπ.Πολλά κεμπάμπ.Η Σελήνη τα έχει ξεπλύνει όλα απόψε.Η Αφροδίτη πάνω απ' την Κυψέλη ήταν υπέροχη πάντως.Αν είναι έτσι και αύριο μόνο πλανήτες θα δείτε.Να περάσετε καλά παιδιά αν συναντηθείτε, θα σας σκέπτομαι (τρώγοντας κεμπάμπ φυσικά). Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
koukanto Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2010 Αντανα κεμπαπ και μετα ντον ντουρμα με τσοκ γκιουζελ σιροπδεν πειραζει για τις θερμιδες καλο ταξιδι καρντασ Φιλικα Αντωνης ΚουκουλαςΜελος EAE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα