nio22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 δυστηχως στα κυθηρα δεν υπαρχουν η δεν βρηκα εγω σωληνες σιδερενιες αρκετα μεγαλες.και ετσι αναγκαστικα να το κανο με τσιμεντο και μπετοβεργες.....για να δουμε θα κρατηση!!! meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Nio, γιατί το έβαλες δίπλα στο οίκημα; Σου κόβει τον μισό ουρανό!Χαρά στο κουράγιο σου. Παλεύεις μόνος σου εκεί κάτω από ότι έχω καταλάβει.Οι σιδηρόβεργες λυγίζουν. Είσαι σίγουρος πως είναι καλή επιλογή; Αν τις χρησιμοποιούσες για τον σκοπό που είναι φτιαγμένες, να καλουπώσεις δηλαδή έναν πυλώνα από ενισχυμένο σκυρόδεμμα; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
nio22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 απο την πλευρα που το εβαλα δεν εχω προβλημα με ουρανο αυτες της ντιζες που βλεπεις δεν ειναι επανω στον πυλωνα απλα το εχω ακουμπησει πανω ο πυλωνας μεσα εχει μπετοβργες δεκαρες και καρω εχω τρυπησει με κομπρεσερ και εχουν μπει μπετοβεργες γενικα φενεται καλη κατασκευη εχει φαει περιπου 20κιλα τσιμεντο και 10κιλα αμμο ακομα μεσα για να δεση εχω βαλει παλιες νταβανοπροκες σκουριασμενες αντι για χαλικη.θα δουμε αυριο αν αντεξει..... meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Καλή τύχη. Ο ουρανός στο Τσιρίγο πρέπει να είναι φοβερός, ειδικά στα νότια. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
MARINOS Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2010 Καλή τύχη. Ο ουρανός στο Τσιρίγο πρέπει να είναι φοβερός, ειδικά στα νότια.Είναι φοβερός, αλλά στο νότο βρίσκεται το Καψάλι, το πιό πολυσύχναστο σημείο του νησιού το καλοκαίρι, με την ανάλογη φωτορύπανση. Χρήστος Μαρινός
nio22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2010 εχεις δικιο..ο καλυτερος ουρανος βρισκεται στα δυτικα του νησιου που βλεπει ιταλια δηλαδη δεν υπαρχει ιχνος φωτορυπανσης meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
nio22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2010 ο πυλωνας αρχιζει και παιρνει μορφη meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
nio22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2010 ετοιμος και ο πυλωνας meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
aagios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 'Αψογο! Φαντάζομαι όταν θα το έχεις ολοκληρώσει βαμμένο. Αρκετός χώρος και ηρεμία, δύο συστατικά που, για την άποψη μου είναι αδιαπραγμάτευτα! Και όλα αυτά στην φύση κοντά σου! Και πάλι μπράβο! Με εκτίμησηΆρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα