Ifikratis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Αγορασμένος πριν 2 μήνες, σε άριστη κατάσταση. Πώληση λόγω αναβάθμισης. Στην συσκευασία του. Tιμή : 90 ευρώ [Τιμή καινούργιου : 135 ευρώ] IK Observing System
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Είναι SCT thread θυληκό και T2 αρσενικό . Σου απάντησα στο pm. IK Observing System
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Ιφικράτη, όταν λες αναβάθμιση τι εννοείς; Υπάρχουν καλύτεροι μειωτές για SCT; (για τα διοπτρικά το ξέρω πως υπάρχουν). Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Αυτός εδώ.. http://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/en/info/p3291_Image-Corrector---0-8x-Focal-Reducer-for-Schmidt-Cassegrains.html IK Observing System
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 -- Ανανέωση -- Νέα Τελική τιμή : 80 ευρώ IK Observing System
babgia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Είναι SCT thread θυληκό και T2 αρσενικό . Σου απάντησα στο pm. Κοιταξέ το γιατί νομίζω πως έχεις κάνει λάθος & τα δύο σπειρώματα είναι SCT (αρσενικό- θηλυκό) τουλάχιστον σε όσους reducers έχω δει εγώ & αμφιβάλω αν της Celestron έχει Τ2 αρσενικό σπείρωμα όπως αναφέρεις. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Ναι, Χαράλαμπε πρέπει να χεις δίκιο.. γιατί θυμάμαι ότι βιδώνει και στο τηλεσκόπιο και τον reducer το ίδιο θηλυκό. Όπως και να χει, η αγγελία ισχύει. O reducer είναι σε καινούργια κατάσταση. IK Observing System
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2010 ...up... IK Observing System
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2010 up 80 ευρώ (καινούργιος -55 ευρώ), σε καινούργια κατάσταση --πουλήθηκε-- IK Observing System
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα