Mich Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Παλαιότερα η NASA είχε στείλει στο διάστημα δίσκους των Beatles, τώρα δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να στείλει στο διάστημα τη φωτογραφία του, μιας και δεν έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει ο ίδιος. Ανεβάζει τη φωτογραφία του εδώ http://faceinspace.nasa.gov/ και επιλέγει με ποιο διαστημικό σκάφος θα ταξιδέψει. Περισσότερα : http://troktiko.blogspot.com/2010/06/nasa.html Orion Amateur Observatory LangadasGSO-ASTROTECH 16,Meade LXD 55 S/N 8,S/W ED 100, William Optics Zenith StarED 70/420,Guide Scope :Meade 70/600,TS Guide Finder 9x60,Celestron SkyMaster 15x70,Bresser 10x50,
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Παλιότερα είχαν στείλει και ονόματα στον Άρη με το Phoenix νομίζω... Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Peri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Χμ, ενδιαφερουσα ιδεα! Με εβαλε σε σκεψεις, οσον αφορα τον λογο για τον οποιο καποιος θα θελει να ταξιδεψει το προσωπο του στο διαστημα... Περικλης ΔS>0: A change we can believe in.
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Και ποια ήταν τα συμπεράσματά σου; Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Peri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Δεν ξερω... Ειναι λιγο δυσκολο να το προσεγγισει κανεις. Ξερω οτι εγω, ας πουμε, δεν θα το εκανα επειδη μαυ φαινεται ασκοπο. Τωρα καποιος που θα το εκανε, το γιατι θα το εκανε μου διαφευγει...Ματαιοδοξια ισως? Περικλης ΔS>0: A change we can believe in.
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Ίσως και αλλαζονεία.. Δεν ξέρω. Μάλλον άσκοπο, όπως το είπες πιο σωστά. Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
gialouris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Πάντως αν δείτε στον χάρτη είμαστε από τους πρώτους σε αριθμό φωτογραφιών π = ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΥ ΜΗΚΟΣ ΙΝΑ ΟΡΙΣΗ ΔΙΑΜΕΤΡΩ ΠΑΡΗΓΑΓΕΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΝ ΦΕΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΛΟΝ ΘΝΗΤΟΙ ΘΑ ΕΥΡΩΣΙ...
Peri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Τοτε, η ματαιοδοξια γινεται μια παραπανω απο βασιμη υποθεση! Περικλης ΔS>0: A change we can believe in.
george_clima Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2010 Εγώ λέω να στείλω φωτογραφία μου μαζί με τον αριθμό του κινητού μου,σε περίπτωση που την βρει καμιά εξωγήινη Έλληνες αεί παίδές εστε, γέρων δε Έλλην ουκ έστιν.
lasithiotakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Θα στείλω μία δικιά μου και του σκύλου μου Ότι κι αν υπάρχει εκεί έξω θα το ανακαλύψούμε εμείς οι ερασιτέχνες ατρονομοι.http://photosbyraphail.webs.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα