ozzy1948 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2010 Καλημερα σε ολους, μολις γυρισα απο μια αδιαφορη κατα τα αλλα και μοναχικη παρατηρηση στο μπαλκονι του σπιτιου μου. Πριν απο καμια ωρα την ωρα που εκανα διαλλειμα απο την παρατηρηση του Δια για τσιγαρο, βλεπω λιγο χαμηλοτερα απο την Κασσιοπεια ενα δυνατο φως. Αεροπλανο λεω απο μεσα μου μιας ακουγοταν ο ηχος ενος αεροπλανου και αρχικα δεν δινω σημασια. Ομως παρατηρησα οτι απομακρυνοταν απο εμενα με πολυ μικρη γωνια και σκεφτηκα οτι θα ηταν ευκολο να το ακολουθησω απο περιεργεια και μονο καθως δεν εχει τυχει να κοιταξω αεροπλανο με το τηλεσκοπιο. Το βρισκω λοιπον με τον ερευνητη εκτιμω την πορεια του και και κοιταω απ το προσοφθαλμιο. Στην αρχη αυτο που ειδα με εκανε να νομισω οτι εβλεπα τα φωτα προσγειωσης του με δυο ομως διαφορες. Πρωτον το χρωμα ηταν βαθυ πορτοκαλι και δευτερον δεν εβλεπα τον φαρο του. Ξανασημαδευω και αυτη τη φορα βλεπω κανονικοτατα το σχημα του ISS (αφου το ειχα ψιλιαστει κιολας) και το ακολουθουσα μεχρι να κρυφτει απο το μπαλκονι. Δεν μπορω να περιγραψω την ανατριχιλα οταν συνειδητοποιησα οτι αυτο που βλεπω ειναι ενα ανθρωπινο κατασκευασμα 350 χιλιομετρα ψηλα και επανδρωμενο κιολας. Τον ειχα ξαναδει βεβαια αλλα με γυμνο ματι και δεν συγκρινεται. Αυτες τις μερες ειναι ορατος απο την Αττικη τις πολυ πρωινες ωρες, οσοι δεν τον εχετε δει με τηλεσκοπιο μην τον χασετε. edit: Τωρα ειδα οτι εχω κανει τη δημοσιευση σε λαθος ενοτητα. Ζητω συγγνωμη και παρακαλω καποιον διαχειριστη να την μετακινησει στη σωστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα