DRG2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Αστροταξιδευτές,μπορείτε να βοηθήσετε και εμένα που είμαι ατζαμής; Θέλω να μάθω πότε και που μπορώ να δώ τον ΕΡΜΗ, πρωί ή το ηλιοβασίλεμα και τί ώρα; Σας ευχαριστώ εκ προτέρων Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Μπορεις να παρεις ενα υπεροχο βιβλιο με την πληρης ενημερωση των πλανητων και διαφορων στοχων οπως ngc / messier απο ενα υπεροχο βιβλιο που εχω και εγω ονομαζομενο - The Monthly Sky Guide
sportikus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Αυτη είναι η θέση που βρίσκετε τώρα ο ΕΡΜΗΣ.Μπορείς να κατεβάσεις ένα απο τα δωρεάν προγράμματα πλανηταρίου και να ενημερώνεσαι για τις θέσεις των πλανητών. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
DRG2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Σας ευχαριστώ για τις υποδείξεις και τον χρόνο που διαθέσατε για εμένα ,αλλά θα ήθελα κάτι περισσότερο άμεσο,σαφές σχετικά με τους χρόνους!! ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ.
Thedkar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Δεν ειναι καλη αυτη η περιοδος. Αν φαινεται μετα τις 5 το πρωι κοιτωντας ανατολικα λιγο πριν την ανατολη του ηλιου και αν. Απο μεσα Ιουλη παλι.
DRG2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Ωραίος, απλός και αποτελεσματικός!!!! Σε ευχαριστώ Thedkar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα