DRG2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Σχετικά με το avatar τί περίπου; Τα βρίσκω σκούρα. Καμιά έτοιμη και εύκολη συνταγή, θα μου δοθή; απο καμιά λεβεντιά;
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2010 Σχετικά με το avatar τί περίπου; Τα βρίσκω σκούρα. Καμιά έτοιμη και εύκολη συνταγή, θα μου δοθή; απο καμιά λεβεντιά; Σχετικά με το avatar τί περίπου; Τα βρίσκω σκούρα. Καμιά έτοιμη και εύκολη συνταγή, θα μου δοθή; απο καμιά λεβεντιά;1. Πατάς Προφίλ (ψηλά, μπλε γράμματα)2. Επιλέγεις προφίλ (τρίτο Tab)3. Επιλέγεις "Ρυθμίσεις προφίλ" (αριστερά)4. Επιλέγεις Avatar (τρίτο Tab)5. Πατάς "Επιλογή αρχείου" και διαλέγεις μια εικόνα 200x200 που έχεις προετοιμάσει6. Πατάς "Υποβολή"Έτοιμος Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
DRG2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2010 Eυχαριστώ Άρχοντα Κωνσταντίνε, αλλά νά ξέρετε, δεν δεν βρήσκω τις διαστάσεις που πρέπει και μου ζητούν λεφτά!!!!! Καμιά λαίκή διεύθυνση;
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2010 Eυχαριστώ Άρχοντα Κωνσταντίνε, αλλά νά ξέρετε, δεν δεν βρήσκω τις διαστάσεις που πρέπει και μου ζητούν λεφτά!!!!! Καμιά λαίκή διεύθυνση; 1. Κατεβάζεις το Irfanview 2. Ανοίγεις την εικόνα σου3. Κάνεις crop τετράγωνο4. Επιλέγεις paste selection as new file5. Κάνεις resize 200x2006. ΑποθηκεύειςΈτοιμο Αν θέλεις κάνε εδώ ανάρτηση στην εικόνα σου εδώ για να στο φτιάξω εγώ, άνευ λεφτά φυσικά Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
DrChaos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2010 Αν θες online μπορεις να χρησιμοποιήσεις και αυτή τη σελίδα http://www.shrinkpictures.com/ You can live to be a hundred if you give up all the things that make you want to live to be a hundred. Woody Allen
DRG2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2010 Ένα μεγάλο εςυχαριστώ που να σας αγγαλιάζει όλους!!! Απάνω που έλεγα δεν ήρθε ακόμα η ώρα του, με την υποδειξη του Dr chaos Τα κατάφερα!!!! χε χε χε!! Τώρα λέω μήπως μάθω πώς να καταχωρώ βίντεο και φωτογραφίες στο σάϊτ!!!! Να΄στε καλά, με κάθε υποχρέωση Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!!!!!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2010 Ένα μεγάλο εςυχαριστώ που να σας αγγαλιάζει όλους!!! Απάνω που έλεγα δεν ήρθε ακόμα η ώρα του, με την υποδειξη του Dr chaos Τα κατάφερα!!!! χε χε χε!! Τώρα λέω μήπως μάθω πώς να καταχωρώ βίντεο και φωτογραφίες στο σάϊτ!!!! Να΄στε καλά, με κάθε υποχρέωση Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!!!!! Κάτω από την δημοσίευσή σου επιλέγεις αρχείο ως 5ΜΒ και πατάς ''Υποβολή'' Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
DRG2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2010 Eυχαριστώ Αρχοντόπαιδο Κωνσταντίνε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα