Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ζητάω για αγορά...αν έχει κανείς και δεν το χρησιμοποιεί.

Γιατί κάποιος προχθές καθάριζε και οτί δεν του άρεσε το πετούσε στα σκουπίδια :twisted:

Τ`ακούς...τ`ακούω να λες :evil:

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε
Γυναίκα.

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε

Κοίτα να διαφυλάξεις τον προσαρμογέα που μου υποσχέθηκες πριν τον ξεφορτωθεί και αυτόν, έτσι; :wink:

Το Nexremote το κατεβάζεις από το site της Celestron. Τον κωδικό σου δεν τον έχεις;

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Το χαρτί πέταξε και ήθελα να το βάλω στο λαπτοπ και δεν έχω κωδικό...αλλά μισό λεπτό....copy paste ....οκ.Κώστα..... \:D/ :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
xaxaxaxax για αυτο τον λογο δεν αφεινω κανεναν να πειραζει τα πραγματα μου τα καθαριζω μονος μου γλητωνω και την γκρινια χαχαχαχ απαγορευετε να αγγιζετε ταμπελα τζιζ χαχαχα κουραγιο φιλε συναδελφε και ομοιοπαθη

:D [DARK DARK SKY BY DARK NEBULA

http://www.spartastronomy.gr/

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης