sharp-16 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2010 θα ηθελα να μαθω η συγκεκριμενη στηριξη heq5 pro synscan μεχρι ποσο μεγεθος διοπτρικο αποχρωματικο τηλεσκοπιο ως κυριο με ενα μικρο sw 70 οδηγητικο με dslr prime focus kai ccd για οδηγηση μπορει να σηκωσει?πχ ενα 80αρακι τον τρισημιση κιλων σιγουρα, ενα 5κιλο 4ιντσο?ενα 120mm(6,7κιλα)?130mm(9κιλα)μαζι βεβαια με dovetail και τα δαχτυλιδια των τηλεσκοπιων,ολα σχεδον του ενος μετρου μηκους(900mm)!ευχαριστω οποιον μου απαντησει!!!
evansg Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2010 Μέχρι 13 Kg είσαι ΟΚ. Εγώ έιχα βάλει μέχρι 15Kg εξοπλισμό και οδηγούσε χωρίς πρόβλημα. http://celestialpixels.com
koulosb Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Εγω εχω πανω της το 120ED και ειναι πουπουλο.... ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Εγω εχω πανω της το 120ED και ειναι πουπουλο.... 5 κιλά τηλεσκόπιο και είναι πούπουλο???
koulosb Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Αν δεις κατι θυρια που κυκλοφορουν εδω μεσα .....!!! .... πουπουλο....πουπουλο...!!! ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα