50mm Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 Καλησπερα παιδια , τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω τους υπεριωνες μου καθαρα σαν 2" προσοφθαλμια εχωντας δηλαδη ξεβιδωμενο το προσθετο τμημα τους ...Και τωρα η ερωτηση , καλα το πανω μερος τους τα καπακια υπαρχουν με το κατω μερος που ειναι εκτεθειμενο και δεν εχω καπακια τι κανω ? Αυτο τον καιρο βιδωνω και ξεβιδωνω σαν τρελος ξερει κανεις καποια ιστοσελιδα με φθηνα πλαστικα καπακια ? Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 Ρίξε μια ματιά στο ebay "Eyepiece Caps". Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφοροι τύποι σε καταστήματα με αστρονομικό εξοπλισμό και σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Στην Ελλάδα δυστυχώς από όσο ξέρω δεν θα βρεις..
koukanto Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 telescope service .de εχει σε διαφορα μεγεθη οπως επισης και πλαστικα κουτια φιλικα Αντωνης ΚουκουλαςΜελος EAE
50mm Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 Ευχαριστω και τους δυο , τωρα ωρα για αγορα! Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα