iziogas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2010 Πωλείται το ντομπσονάκι μου, γιατί είναι κρίμα να σκονίζεται. Δίνω μαζί κι έναν telrad (πολύ χρήσιμο εργαλείο), κι έναν barlow. Τιμή 250€ ... και μετά σου λένε ότι όλα αυτά γίνανε μόνα τους!
odmar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2010 Καμία φωτογραφία και τόπο διαμονής!!!! ''''Oλη η ζωή είναι μια μουσική και μια εξίσωση"
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2010 Είναι με τον Crayford ή τον απλό εστιαστή?Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
iziogas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2010 Ο εστιαστής είναι ο απλός.Ο barlow είναι της Vixen και είναι 2xΤο τηλεσκόπιο είναι στην Αθήνα, Αργυρούπολη. ... και μετά σου λένε ότι όλα αυτά γίνανε μόνα τους!
vagos1922 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2010 πωλειται ακομη το dobsonian?
iziogas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Αν και το τηλεσκόπιο δεν πωλήθηκε, έχει μεταφερθεί εκτός Αθηνών (κάτω από καθαρούς ουρανούς μακριά από τα φώτα της πόλης) και περιμένει τον ιδιοκτήτη του (εμένα) να εκπληρώσει όσα του υποσχέθηκε (όταν το ζαχάρωνε για να το αγοράσει) και να το εκθέσει σε πλούσιο αρχαίο φώς αστεριών. Υ.Γ.1. Καλά ε! Αμα κοιμηθώ το μεσημέρι έχω έμπνευση. Υ.Γ.2. Για να είμαι σαφής, το τηλεσκόπιο δεν πωλείται πλέον. ... και μετά σου λένε ότι όλα αυτά γίνανε μόνα τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα