Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά, αναρτήθηκε το νέο πρόγραμμα προβολών στο Ευγενίδειο Πλανητάριο. Ισχύει από 4 Οκτωβρίου.

Ο ήλιος μας έχει την τιμητική του με την προβολή "ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ".

Ανυπομονώ να τη δω! (Πέτρο, φαντάζομαι ότι θα βγάλεις διαρκείας, ε; :lol: )

Δείτε σχετικά με την προβολή εδώ.

Για το νέο προγραμμα δείτε εδώ

...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Μην ξεχάσετε και μένα αν πρόκειται για Σαββατοκύριακο.

Πριν από ένα μήνα είδα παράσταση στο ARTIS του Άμστερνταμ μαζί με τον υιό μου. Είχε μεγάλη πλάκα καθώς η παράσταση ήταν στα Ολλανδικά και δεν καταλάβαινα γρυ, αλλά η γλώσσα των άστρων είναι διεθνής.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά θέλω και εγώ να έρθω!! Ρίξτε sms, πμ... :mrgreen:
«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Φίλοι μου, τώρα ανυπομονώ ακόμη περισσότερο, ξέροντας ότι θα απολαύσω την προβολή (που περιμένω να είναι απίθανη) μαζί σας.

Προκειμένου να αρχίσουμε να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο να βάλω κάποια σημεία:

α) Προκειμένου να μπορέσουμε να μαζευτούμε όλοι, υποθέτω ότι θα πρέπει να είναι Σ/Κ, καθώς κάποιοι μπορούμε και μεσοβδόμαδα, αλλά όχι όλοι.

β) Μια και το πρόγραμμα ισχύει από τις 4/10 δεν μπορούμε να πάμε αυτό το Σ/Κ (2-3/10), άρα το κοντινότερο είναι το Σ/Κ 9-10/10. Όμως σας θυμίζω ότι είναι νέα Σελήνη, οπότε μάλλον κάποιο πρόγραμμα παρατήρησης θα έχετε έτοιμο. (Τώρα Κυριακή 10/10 δυστυχώς θα έχω πρόβλημα εγώ)

Τι λέτε; Θα πάει για το παραπέρα Σ/Κ 16-17/10;

...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
Δημοσιεύτηκε

Μπράβο Μάνο ωραία η πληροφορία σου!!! Φυσικά δεν χάνετε με τίποτα!!!! :mrgreen:

Αν κανονιστεί κάτι κάντε ενα ποστ για να πάμε!!!

Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!!

http://www.astrothemis.gr

Greek Astrophotography Discord Chat!

https://discord.gg/2DUPacrNfM

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Γειά σου Πάνο.

Νομίζω ότι είναι καλή η ιδέα...

Κρατήσεις γίνονται στo πιο πάνω Link..που μας έστειλε ο.. evagsar

H ώρα 13:30....είναι κάπως πολύ μεσημεριανή.... :-k :mrgreen:

Υπάρχουν και άλλες δύο πιο απόγευμα... :-k :idea:

Πέτρος Δεσύπρης

Corvus Eye Observatory

ATHENS / S Y R O S

http://www.pdesypris.com/

http://www.ceo-despet.blogspot.com/

Δημοσιεύτηκε
Καλή ιδέα, Πάνο. Μένει να ορίσουμε την ώρα. Εγώ είμαι μέσα, για όποια ώρα κανονιστεί.
Δημοσιεύτηκε
Εαν ισχυει το προγραμμα ακομα βαλτε και μενα μεσα και λεω εαν ισχυει γιατι τα εχω μπλεξει με τις ημερομηνιες .... Εκτος απο αυριο ειμαι ελευθερος ολο το σκ :cheesy:
Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
Δημοσιεύτηκε
Εφημερεύω μέχρι τις 2:00μμ.

Παιδιά, άραγε μπορούμε να το κάνουμε Σαββάτο για τον Κώστα; Μπορείτε οι υπόλοιποι;

Πάνο, Τάσο, Θέμη, Πέτρο, Γιάννη, Βαγγέλη, για λέγετε για να κανονίζουμε σιγά-σιγά :mrgreen:

Αντώνη και Ερρίκο δεν είστε μέσα; Έχετε σιγήσει βλέπω :mrgreen:

Μια και όντως η προβολή στις 13.30 ίσως είναι πολύ μεσημεριανή, εναλλακτικά μπορούμε στις 16.30 ή στις 19.30.

Μήπως καλύτερα 19.30 για κάποιους που μπορεί να δουλεύουν νωρίτερα;

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Οι εφημερίες μου είναι πάντοτε Σαββατοκύριακο, από 9:00πμ έως 2:00μμ. Άρα το ίδιο είναι Σάββατο ή Κυριακή. Μάλιστα το Σάββατο θα έχω κάποια υποχρέωση και μετά, οπότε εγώ για Κυριακή απόγευμα, εφ' όσον τσεκάρω και με την οικογένεια (ελπίζω να θέλει να έρθει μαζί ο υιός ή η γυναίκα μου).

Πάντως μην χαλάτε το πρόγραμμα για μένα. Θα ξαναπάμε να δούμε παράσταση, έτσι δεν είναι; Εγώ όταν πάω συνήθως βλέπω 2 ή 3 στην σειρά.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Εγώ Μάνο λέω Κυριακή γιατί κρατάω και μία μικρή επιφύλαξη για Κιθαιρώνα το Σάββατο!

Μακάρι, Πάνο [-o<

Μένουμε λοιπόν Κυριακή!!!. Τι ώρα λέμε;

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης