pepito Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2010 A Beginner's Guide to DSLR Astrophotography A Guide to Astrophotography with DSLR Cameras Photoshop for Astrophotographers Καιρο τωρα τα χαλβαδιαζω...Τα εχει παρει κανεις σας;Σκεφτομαι να τα παρω και τα τρια,μηπως ομως υπαρχει αλληλοκαλυψη μεταξυ τους;Αξιζει σαν αγορα; ...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
Makis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2010 Κοίτα τα βιβλία ΔΕΝ τα έχω πάρει αλλά θα άξιζε τον κόπο να τα πάρεις!!!!!!! Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
pepito Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2010 Καμμια γνωμη,ρε παιδια,απο καποιον που εχει παρει καποιο απο αυτα τα βιβλια; ...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2010 Εξαρτάται από το τι άλλο παρόμοιο έχεις διαβάσει! Το οποιοδήποτε βιβλίο από αυτά σίγουρα θα σε πάει παρακάτω. Θα σου πω για το δεύτερο, που το απέκτησα σχετικά πρόσφατα, ότι είναι βατό και κατανοητό όταν ξεκινάς από το μηδέν. Αλλα δεν συμφωνώ να αγοράσεις και τα τρία βιβλία του ίδιου. Πολύ καλό είναι αυτό: http://www.willbell.com/ccd/photoshop_astronomy.htm που είναι βιβλίο, βιβλίο αληθινό, με σελίδες πραγματικές που το έχεις μπροστά σου, και δουλεύεις στο photoshop τις ασκήσεις που σου δίνει σε ένα έξτρα cd. Είμαι παλιάς κοπής φαίνεται και δεν μ'αρέσουν τα e-books Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
raxxla Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2010 Έχω τα δυο πρώτα, αξιόλογα για να ξεκινήσει κανείς, αναφέρονται σχεδόν αποκλειστικά σε DSLR.Για να πας σε πιο advanced courses, εδώ είναι τα βιβλία !!!!! http://www.astrovox.gr/avat/ ΥΓ Για του Lodriguss στείλε μου το email σου να τα πούμε. Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
JORDAN Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2010 Εγώ πάντως έχω το δεύτερο βιβλίο από την τριλογία και μπορώ να σου πω ότι είναι παρά πολύ καλό και σε βάζει στο πνεύμα και στο συστηνω . Βέβαια εγώ είμαι μόλις αρχαριος και δεν έχω ίσως το καλύτερο κριτήριο. Δεν ξέρω και για την πιθανή αλληλεπικαλυψη Kι ο πιό μακρύς δρόμος αρχίζει με ένα απλό βήμα. www.flickr.com/photos/athlos/
pepito Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2010 Προς Γιαννη Ευφραιμιδη Το θεμα ειναι πως δεν εχω διαβασει κατι παρομοιο...Ειχα αγορασει πριν απο μερικα χρονια ενα βιβλιο για το PS CS3,το οποιο αναφερεται στη συμβατικη φωτογραφηση,αλλα βρηκα δυσκολο να εφαρμοσω πολλα απο αυτα που διαβασα στην αστροφωτογραφια,η οποια εχει μεγαλυτερες απαιτησεις στην επεξεργασια. Προς Raxxla Αν ετοιμαζατε εσεις της AVAT και ενα αρθρο για την επεξεργασια με το φωτομαγαζο!!! ...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα