Makis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Για δείτε λίγο το άρθρο: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=39500948 Πιστεύω πως θα'ναι ενδιαφέρον!!!!!!!!!! Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
jony Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 το νερό που υπάρχει στην σελήνη λογικα οφειλεται στην πρόσκρουση μετεωτιτων και μικρών κομητών που ειχαν κάποια ποσοτητα νερού. Τώρα ο άργυρος πιθανώς να υπήρχε από την δημιουργία της σελήνης αλλά ποιός ξέρει
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Διαβάζοντας τον τίτλο πίστεψα πως πρόκειται για κάποιο ποίημα. Κρίμα.Ο ήλιος μας είναι άστρο πληθυσμού Ι, δηλαδή έχει δημιουργηθεί από υλικά άλλων άστρων που μετά την διαδικασία Nova τα σκόρπισαν τριγύρω. Σε αυτά τα άστρα συντήχθηκαν και στοιχεία με μεγαλύτερους ατομικούς αριθμούς όπως ο άνθρακας, το οξυγόνο, ο σίδηρος αλλά και και ο χρυσός και ο άργυρος, εξ αιτίας αυτών υπάρχουμε και εμείς, ζωή με υδρογόνο και ήλιο δεν είναι εφικτή όπως την γνωρίζουμε. Τέτοια υλικά βρίσκονται παντού στο ηλιακό μας σύστημα, αλλά η NASA χαίρεται μάλλον επειδή θεωρεί πως είναι αρκετά κοντά ώστε να τα εκμεταλλευτεί. Παιδιά, το Avatar αρχίζει δειλά- δειλά. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Makis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 το νερό που υπάρχει στην σελήνη λογικα οφειλεται στην πρόσκρουση μετεωριτων και μικρών κομητών που ειχαν κάποια ποσοτητα νερού. Τώρα ο άργυρος πιθανώς να υπήρχε από την δημιουργία της σελήνης αλλά ποιός ξέρει Όμως ξέχασες να πεις πως το νερό και ο πάγος βρίσκονται στους πόλους και όχι στο κέντροτου σεληνιακού δίσκου γιατί αν ο κομήτης που είχε ποσότητα νερού έπεφτε στο κέντροτου σεληνιακού δίσκου τότε θα εξατμιζόταν!!!!! Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
jony Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 νομίζω πως έχεις δίκιο αλλά αν το νερό έπεφτε σε θεση που να είναι σκιασμένη θα μπορούσε να μείνει για αρκετό διάστημα προτού εξατμιστεί τελείως ( κάτι παρόμοιο αναφέρει και το science περιοδικό )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα