kkokkolis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2010 Σύμπαν: Ένας εποχικός οδηγός παρατήρησης του ουρανού A Year in the Life of the Universe Συγγραφέας: Robert GendlerΕκδότης: ΓκρίτζαληςΜετάφραση: Μαρτζούκου, ΚατερίναΑριθμός Σελίδων: 160Έτος Έκδοσης: 01-2006 Μέσος όρος αστεριών: Από τη θέση μας εδώ στη Γη, παρατηρούμε ότι ο νυχτερινός ουρανός αλλάζει κατά τη διάρκεια του έτους. Το φθινόπωρο και η άνοιξη είναι οι ιδανικότερες εποχές για την παρατήρηση των γαλαξιών, ο χειμώνας είναι ο ιδανικότερος για την παρατήρηση των νεφελωμάτων και των αστρικών σμηνών και το καλοκαίρι είναι η εποχή του Γαλαξία μας. Το βιβλίο αυτό μας ξεναγεί σε ένα εποχικό ταξίδι των διαρκώς μεταβαλλόμενων ουρανών. Αγόρασα αυτό το βιβλίο την Παρασκευή από το βιβλιοπωλείο Ιανός. Μοιάζει κάπως με το Monthly Sky Guide και το Turn Left at Orion αν και είναι λιγότερο μεθοδικό από αυτά, αποζημιώνοντας όμως τον αναγνώστη με υπέροχες αστροφωτογραφίες των προτεινόμενων αντικειμένων. Αυτές οι φωτογραφίες ήταν και το κίνητρο αγοράς του. Αν το πετύχετε ξεφυλλίστε το και αποφασίστε μόνοι σας αν σας καλύπτει. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2010 Κώστα το έχω πάρει εδώ και κάποια χρόνια, το έχω στα Ελληνικά. Είναι φοβερό και σαν έκδοση, και σαν περιεχόμενο από έναν μετρ του είδους... Συνιστάται ανεπιφύλακτα! «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Makis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2010 Όντως είναι πολύ καλό βιβλίο!!!!!!Παρ'όλο που δεν το έχω πάρει,πιστεύω πως θα'ναι πολύ καλό βιβλίο!!!!!!!!! Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα