kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2010 Alea jacta est!Ζητείται Nagler T4 22mm,εφ' όσον κάποιος θέλει να το αποχωριστεί. Ευχαριστώ. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 Έλα, έλα, ζεστά και κολλαριστά, άχου τα πως σπαρταράνε κι απ' την τσέπη μου γλυστράνε, δώσε τώρα που γυρίζει... Ελάτε ρε παιδιά, τι το κρατάτε, τα χάλια του έχει. Pincushion, Blackouts, Kidneybean, comma, ζυγίζει έναν τόνο- χώρια το paracor, πολύ γυαλί, πίνει ένα Baader wonder fluid στην καθισιά του. Σπρώχτε το εδώ, τσοντάρετε και κάτι ακόμη και πάρτε έναν Ethos 21mm να δείτε το φως το αληθινόν, να λάβετε θέαν επουράνιον.Εγώ για το καλό σας το λέω. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 έλα ντε ρε Κώστα!! Τι το κρατάνε το χειροβομβιδάκι το 22άρι Τ4;;;; «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 έλα ντε ρε Κώστα!! Τι το κρατάνε το χειροβομβιδάκι το 22άρι Τ4;;;; Είδες, δεν έχουν καθόλου γούστο οι άνθρωποι.Πάω να τους κάνω μια εξυπηρέτηση και κανένας δεν ενδιαφέρεται.Τι να πεις... Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Bi2L Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 Αρε Κωστα, να μην εχω εναν 22Τ4 να στον δώσω Αλήθεια σε κανενα ξενο site δεν υπάρχει τίποτα μεταχειρισμένο;; Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
gapos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 έλα ντε ρε Κώστα!! Τι το κρατάνε το χειροβομβιδάκι το 22άρι Τ4;;;; Το είπες και μόνος σου Τάσο, για χειροβομβιδάκι. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει ο 3ος Αν τον φάς στο κεφάλι αυτόν ξέρεις τι θα πάθεις? Και ο Κώστας μάλλον για τον πόλεμο εξοπλίζεται
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 Έλα ντε, σα δεν ντρέπονται... Συγνώμη, αλλά δεν κρατήθηκα να μην σε πειράξω...
cptfurz Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Τις καλυτερες τιμες για naggler τις εχω βρει εδω: http://stores.ebay.co.uk/StayFocused-ukΤαχυδρομικα γυρω στις 10 λιρες. Θελει υπομονη γιατι χρειαζεται περιπου 3 εβδομαδες για να παραδωσει. ΦιλικαΜιχάλης - CptFurz Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
cptfurz Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Ξαναειδα το site. Τα ταχυδρομικα ειναι τωρα free - το πληρωσα το 10ρικο πριν 3 μηνες Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Σε ευχαριστώ. Αν είναι να τον πάρω καινούριο θα προτιμούσα τον ES100 20mm που κάνει λίγο παραπάνω. Επειδή όμως ES100 μεταχειρισμένοι δεν υπάρχουν ακόμη, έλεγα μήπως πάρω τον Nagler μεταχειρισμένο. Μεταχειρισμένα απ' έξω από που αγοράζετε; Εγώ μόνο το Cloudy Nights παρακολουθώ (υπάρχει ένας Ethos 10mm τώρα). Αξίζει να γραφτώ στο Astromart; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
takis63 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Αξίζει να γραφτώ στο Astromart; Αξίζει, αξίζει Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Και τι θα κάνω αν μου στείλει κάποιος σκάρτο πράγμα; Που θα τον βρω να τον δείρω; (λέμε τώρα). Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
takis63 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Εγώ πάντως Κώστα μου έχω κάνει καμιά σαρανταριά συναλλαγές στο Astromart και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Just do it!!! Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Πάνω από 100 συναλλαγές και μόνο μία σκάρτη, στην οποία έφταιγα εγώ γιατί φαινότανε από την αρχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά... Αξίζει +100 Μπορείς να δοκιμάσεις (αλλά με πολύ περισσότερη προσοχή) και το βρετανικό astrobuysell - καμία βέβαια σύγκριση με το astromart..
efxar1sto Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 http://www.astromart.com/classifieds/details.asp?classified_id=707117εσκασε μύτη ενα 22μμ
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 http://www.astromart.com/classifieds/details.asp?classified_id=707117εσκασε μύτη ενα 22μμ Ευχαριστώ, το είδα, έχει και ES. Προς το παρόν περιμένω την έγκριση από το Asrtomart.Υπάρχει τελωνείο και στα μεταχειρισμένα; (χαζή η ερώτηση αλλά επιτρέψτε μου). Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
efxar1sto Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 δεν έχω πληρώσει ποτε τελωνείο, ειτε καινούριο η μεταχειρισμένο
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2010 Σε αγορά ακριβών προσοφθαλμίων μου ο πωλητής χωρίς να του πώ κάτι έγραψε 40$ στο δέμα και μου έστειλε το τιμολόγιο με διαφορετικό γράμμα με το σωστό ποσόν.Πιθανολογώ ότι έχει ελληνικές ρίζες Δεν ρωτάς αν μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο ο πωλητής αυτός; Ίσως πέσεις σε "Έλληνα" Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2010 Ζητείται Nagler T4 22mm,εφ' όσον κάποιος θέλει να το αποχωριστεί. Ευχαριστώ. Πάνω!Δεν έχω βρει ακόμη, οπότε είναι ακόμη ενεργή η αγγελία. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2010 Κώστα χθες δημοσιεύτηκε!!! Βουρ!! http://www.astromart.com/classifieds/details.asp?classified_id=708443 «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2010 Κώστα χθες δημοσιεύτηκε!!! Βουρ!! http://www.astromart.com/classifieds/details.asp?classified_id=708443Έστειλα μήνυμα 35sec μετά την δημοσίευση! Οι περισσότεροι στέλνουν μόνο CONUS (Continental United States), αλλά μέχρι τα Χριστούγεννα κάτι θα γίνει.Ευχαριστώ.Πάντως, προκειμένου να μην κάνουμε εξαγωγή συναλλάγματος, άλλο ένα UP. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Ανευρέθη! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Καλορίζικος!! Γράψε εντυπώσεις! Κρίμα που δεν μπορείς να τον βάλεις στο mini dob... Δεν θα αφήσεις να σου ξεφύγει και ο 17mm T4 φαντάζομαι...για να "δέσει" το γλυκό... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Καλορίζικος!! Γράψε εντυπώσεις! Κρίμα που δεν μπορείς να τον βάλεις στο mini dob... Έχω βάλει όμως τον 12 Τ4. 54x και 1.5 μοίρα με την μία. Είδα τις Πλειάδες ολόκληρες με έναν focal reducer. Άντε να κάνει μια σοβαρή νύκτα και πάλι, τώρα είναι όμορφα αλλά έχει σελήνη.Ευχαριστώ για τα συγχαρίκια. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2010 Από που βρέθηκε τελικά; Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα