seatgiorgos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 παρακαλω αν ξερει καποιοs αν σε ARCHOS 101 INTERNET TABLET λυτουργει η καμερα imaging sourse
aagios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Αν υποθέσουμε ότι η ccd camera σου είναι usb, τότε το μόνο πρόβλημα που έχεις είναι να βρείς ένα application για το Archos 101 για video editing έτσι ώστε να μπορέις μέσω αυτού να κάνεις import το video σου. Επί του θέματος λοιπόν, θα σε απογοητεύσω.....Στο internet (όπως τουλάχιστον γνώριζα για την προηγούμενη σειρά) δεν "πάιζουν" και πολλά καλούδια για το Archos σου τόσο εύκολα.Και είναι κρίμα γιατί η συσκευή είναι κορυφαία πραγματικά! Εύχομαι πάντος, να βρείς κάτι έτσι ώστε να το αξιοποιήσεις σε συνδυασμό με την camera σου Με εκτίμησηΆρης
seatgiorgos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 ευχαριστω φιλε πιστευω καποιοs αλλοs να ξερει κατι παραπανω γιατι ειναι κριμα τετοια συσκευη δεν την αγορασα ακομα ψαχνω να σε καλα παντοs
roryt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Φιλε μου, CPU ARM Cortex A8, με λειτουργικό Android (linux). Μην ελπιζεις σε πολλά. Οι drivers για υλικό εξαρτωνται απο αν καποιος (πχ ο κατασκευαστης ή καποια ανεξαρτητη ομαδα) τους εχει φιαξει για το συγκεκριμενο λειτουργικο στην συγκεκριμενη πλατφορμα. Ποια καμερα ειπες οτι εχεις ; (αν και συνηθως ελαχιστες υποστηριζονται σε linux και ακομη λιγοτερες σε ARM) Κα κατι αλλο, το tablet σου υποστηριζει εξωτερικες USB συσκευες ;
seatgiorgos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 εχω την Imaging Source DMK 21AF04.AS και υποστηριζει και usb λεει οτι δεχεται στικακι,ποντικι, πληκτρολογιο,εκτιπωτη κ.α απλα δεν ξερω αν εχει ιδiετερεs απαιτησηs η καμερα
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Είμαι λάτρης της Archos, αν και πλέον ξοδεύω το χαρτζηλίκι μου ξέρεις που, οπότε έχω μείνει με το Archos 5 και δεν γνωρίζω το Internet Tablet. Πάντως όλα τα παρελκόμενα τα αγόραζα από εδώ: http://www.newmp3technology.com/Γενικά ό,τι δουλεύει το έχουν αυτοί, αν και το έχω συνδέσει με διάφορες συσκευές Windows χωρίς πρόβλημα. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
roryt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2010 εχω την Imaging Source DMK 21AF04.AS Firewire δεν ειναι αυτη ; Εχει εισοδο firewire το tabletop σου ; γιατι στα specs στο ιντερνετ μιλαει μονο για USB και μονο για δισκους, στικακια κλπ. Γιατι στο λεω, αν η καμερα ειναι firewire και το μηχανημα το υποστηριζει (που μαλλον οχι), τοτε ειναι λιγο ποιο ευκολο να την "δει" το λειτουργικο. Το μονο που θες ειναι ενα προγραμμα που να υποστηριζει IEEE 1394 (δηλαδη firewire, πχ kino, vlc κλπ, δεν ξερω ποιο απο αυτα εχει γινει port στο android, αλλα ολο και καποιο θα υπαρχει). Αν το tabletop δεν εχει εισοδο firewire τοτε ζοριζουν τα πραγματα.
seatgiorgos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2010 η Imaging Source DMK 21AF04.AS δεν ειναι Firewire ειναι usb 2.0 λογικα την αναγνωριζει αλλα με ποιο λογισμικο θα λειτουργιση η καμερα αφου αυτο που εχει κανει μονο για xp kai vista
roryt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2010 Φιλε μου δεν γνωριζω την καμερά σου, απλα ειδα αυτο http://www.astronomycameras.com/en/products/firewire-cameras/mono/dmk21af04as/ . Εισαι σιγουρος για τον κωδικό που εδωσες ; Αν για τον οποιοδηποτε λογο η παραπανω σελιδα δεν ταιριαζει με αυτο που εχεις εσυ και οντως εχεις USB 2.0 , πχ την αντιστοιχη USB DMK 21AU04.AS (προσεξε την διαφορά μεταξύ F Και U στον κωδικο ! ) http://www.astronomycameras.com/en/products/usb-cameras/mono/dmk21au04as/ τοτε απο οτι ειδα η ιδια η Imaging source φιαχνει και συντηρει (ΣΠΑΝΙΟ ! και με ανοικτο κωδικα! ) το πακετο unicap http://unicap-imaging.org/tis_devices_en.htm που πιθανων να υποστηριζει την καμερά σου ΑΝ (μεγαλο ΑΝ) : 1) στον Kernel του android του tabletop εχουν συμπεριληφθει οι οδηγοι για USB για καμερες (μην το θεωρεις δεδομενο, μια ματια που εριξα ελεγε μονο για USB οδηγους μονο για δισκους κλπ) 2) ο κωδικας του unicap μπορει να γινει Port στο android 3) καποιος το εχει κανει ηδη port και το εχει ανεβασει σε καποιο repository (φανταζομαι το software στο tablet σου γινεται update μεσω software repositories μιας και ειναι debian-based λειτουργικο, αλλα και παλι δεν το ξερω) Ή ξερεις εσυ αρκετα απο software σε linux και κανεις μονος σου το Port (μαλλον οχι, αλλιως δεν θα τα ρωταγες αυτα) Νομιζω η καλυτερη πηγη για παραπερα πληροφοριες ειναι η ιδια η Imaging source και βασικά το support forum που εχουν http://unicap-imaging.org/forums/
seatgiorgos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2010 φιλε τελικα ειναι DMK 21AU04.AS και ειναι usb δεν το αγορασα ακομα το tablet το θελω περισσοτερο για αστροφωτογραφια και θελω να ξεφειγω απο τα κλασικα netbook γιατι ειναι πολυ καλητερο. παντοs σε ευχαριστω για την βοηθεια
roryt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2010 Μακριά απο εμενα να αποτρεψω καποιον απο εναλλακτικες λυσεις, αλλα αν δεν ξερεις τι παιρνεις τοτε ψαχτο. Δεν ειναι λαπτοπ ΧΡ που περνεις το CD και κανεις μερικα NEXT-NEXT και αμεσως εχεις drivers και software
seatgiorgos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2010 θα το ψαξω φιλε ευχαριστω που ασχολιθηκεs με το θεμα μου
seatgiorgos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2010 να ρωτησω κατι το arhos 9 ειναι tablet pc και εχει windows 7 λογικα θα μπορεσει να αναγνωρισει την καμερα? η δεν παιζει ρολο το λειτουργικο και δεν μπορει γιατι ειναι tablet pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα