scott Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Σημαδακια εξωτερικα δεν μ'ενοχλουν αρκει ο φακος να ειναι σε αριστη κατασταση!το τηλ. μου 6948594969 Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Ο Hyperion είναι 24mm και 21mm. 22mm είναι ο Vixen LVW και ο Celestron Ultima.Μέχρι να βρεις, ξεβίδωσε την τελευταία ομάδα φακών του 13mm και χρησιμοποίησέ το σαν 2'' με εστιακή 22mm! Δεν έχει τόσο καλή εικόνα, αλλά θα σου δώσει μιαν ιδέα τι θα βλέπεις και θα γεμίσεις τον χρόνο σου μέχρι να αγοράσεις άλλο. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
scott Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Ο Hyperion είναι 24mm και 21mm. 22mm είναι ο Vixen LVW και ο Celestron Ultima. ουπς καλα που το ειπες μπερδευτικα.thanks Το εχο κανει και σκευτομαι πιο θα ειναι το επομενο βημα. Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2010 Κανενα hyperion zoom?? καποιος??? Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2010 Αν καποιος εχει τον ζοομ κ σκεφτεαι να τον αποχωρηστει ας μου στειλει πμ.Αν δεν βρεθει καποιος φιλος, την επομενη εβδομαδα θα αποσυρω την αγγελια και θα παω για καινουργιο. ευχαριστω Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2010 Καμμιά φορά χρειάζεται λίγη υπομονή. Μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά 2-3 Zoom ταυτόχρονα, την επόμενη ημέρα που θα το έχεις αγοράσει καινούριο (μου έχει συμβεί με άλλο αντικείμενο). Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
vagos1922 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2010 Προσφερω τον ΗΥPΕΡΙΟΝ ΖΟΟΜ μου 145 ευρω .Ειναι σε αριστη κατασταση αγορασμενος το καλοκαιρι που μας περασε με ελαχιστες παρατηρησεις στο ενεργητικο του.Οποιος ενδιαφερεται να στειλει μαιλ στο panathinaia2004@yahoo.gr .Παζαρια δεν δεχομαι για καλυτερη τιμη.Ευχαριστω !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα