panagiotisky Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2010 Βγήκα εχθές για παρατήρηση...Είδα τον Δια και θαμπώθηκα!!! Αυτά είναι...!!! Απλα τέλειος..!!! Εχω το Meade DS 2130 LNT. Αλλα έχω το εξής πρόβλημα. Ειναι goto και το έβαλα να πάει μόνο του στο Δία γιατί είχα κατι υποψίες για την ευθυγράμμηση του τηλεσκοπίου ... Και τελικά κάτι δε πάει καλα.. Η ευθυγράμμηση ενώ δείχνει οτι γίνεται σωστά ,οταν το πήγα στο Δία είχε πέσει αρκετές μοίρες έξω. !!! Τι μπορεί να φταίει? Βέβαια στο setup του τηλεσκοπίου όταν λέει τοποθεσία βαζω την Αθήνα γιατι δεν εχει κάποια άλλη. Εγω ήμουν πελοπόννησο. Αναμνήσεις απο το μέλλον
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2010 Να προσθέσεις την Καλαμάτα στην βάση δεδομένων των πόλεων RTFM(η μετάφραση του RTFM παραλείπεται γιατί μας διαβάζουν και παιδιά ). Αυτό είχα κάνει στο autostar όταν έμενα Καλαμάτα και παρατηρούσα με το Meade ETX-70. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
panagiotisky Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2010 το F , ε? Thx! Αναμνήσεις απο το μέλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα