servetas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 Καλησπέρα σε όλους,θα μπορούσε κάποιος που έχει στημένο αυτό το τηλεσκόπιο να μου στείλει μια φωτογραφία που να δείχνει το σημείο που ενώνεται ο φακός του τηλεσκοπίου με το τα τρίποδο!!Εδώ.. http://img40.imageshack.us/img40/9205/bresser.pngαλλά από την άλλη μεριά την βίδα που πιάνει όλον τον φακό!Αν έχετε και κάποιο αλμπουμ με γενικώς την εμφάνιση του τηλεσκοπίου από όλες τις μεριές θα ήταν πολύ χρήσιμο!!!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 Ορίστε.Δεν είναι δικό μου. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
servetas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 το δικό μου είναι λίγο διαφορετικό αλλά αυτό με κάλυψε πλήρως!!!! ευχαριστώ
sportikus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα