Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Παιδιά δείτε εδώ!!http://www.optcorp.com/product.aspx?pid=15941 Η OPT κάνει χριστουγεννιάτικες προσφορές τρέλας! Δίνει κυάλια 12x60 Meade που εντάξει, θα είναι λίγο καλύτερα του LIDL υποθέτω, με 10$! Με τα μεταφορικά μαζί βέβαια, τα οποία είναι $56.40 για Ελλάδα μας βγαίνουν 50 ευρώ συνολικά. Για όποιον όμως ψάχνει ένα φθηνό και ικανοποιητικό (φαντάζομαι... ) ζευγάρι, μπορεί να είναι καλή ευκαιρία...Και είναι με 60mm αντικειμενικούς... έχουν πολύ λίγα κομμάτια, όσοι ενδιαφέρεστε σπεύσατε!! «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 xaxa,τα μεταφορικα πιο πολλα απο το κοστος αγορας!!! stargazeshots.com
mars1980 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 πριν κανανε 200$ λεει το site...λετε κυαλια 200$ να τα δινουν τωρα 10???δηλαδη αυτοι μπαινουν μεσα αν ειναι ετσι... anyway κανεις δεν ξερει.... celestron nexstar 4secelestron ultima barlow
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 προφανώς έχουν λιγοστά κομμάτια και θέλουν να ξεστοκάρουν..όπως και να'χει πάντως νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση για κάποιον που ψάχνει κάτι φθηνό και μάλιστα με αντικειμενικούς 60 χιλιοστών!! Ένα 50άρι δίνεις και κερδίζεις και σε φωτοσυλλεκτικότητα σε σχέση με τα πιο μικρά.. «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Εγώ νομίζω ότι Meade, Orion και Celestron δε στέλνει εκτός Αμερικής. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Εγώ νομίζω ότι Meade, Orion και Celestron δε στέλνει εκτός Αμερικής. Δεν ξέρω... Πάντως δεν έλεγε τίποτα τέτοιο στο site τους... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
paulgai Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Εγώ τα παρήγγειλα πάντως! 45 ευρώ μαζί με μεταφορικά! Universe in Motion
g.moralis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Καλησπέρα, Υπάρχει περίπτωση να το κρατήσουν στο τελωνείο και να χρειαστεί να πληρωθεί φόρος εκτελωνισμού; Ισχύει ακόμα η διάταξη απαλλαγής για αντικείμενα μικρής χρηματικής αξίας; Skywatcher 8" DOB Pyrex
sportikus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Έχει κι`άλλες προσφορέςhttp://www.optcorp.com/product.aspx?pid=15888http://www.optcorp.com/productList.aspx?uid=1775&pg=0 ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Εγώ νομίζω ότι Meade, Orion και Celestron δε στέλνει εκτός Αμερικής. Δεν ξέρω... Πάντως δεν έλεγε τίποτα τέτοιο στο site τους... Επειδή την έχω πάθει, δε σε εμποδίζει να κάνεις παραγγελία αλλά στην ακυρώνουν εκ των υστέρων. Τέλος πάντων, κάποιοι το παρήγγειλαν οπότε σύντομα θα μάθουμε τι παίζει. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Meade Instruments 12 x 60 Astronomy Binoculars [b120300] αν μιαλει για τα παραπανω ο τασος γράφει ο συνδεσμος που εδωσε : Our Price: $199.00 stargazeshots.com
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Ξεπούλησε, το λέει εδώ: http://www.optcorp.com/product.aspx?pid=15888 Πριν, η τιμή ήταν όντως $10. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Εγώ νομίζω ότι Meade, Orion και Celestron δε στέλνει εκτός Αμερικής. Και takahashi (μιας και ρωτησα προσφατα και το εμαθα απο astronomics). http://pegasusastro.com/
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Ωραία, παιδιά όσοι προλάβατε και πήρατε, γράψτε εδώ καμιά εντύπωση όταν τα παραλάβετε με το καλό! Με τις υγείες σας! «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα