dead space Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 γεια σας ενας ακομη φιλος εφυγε για το εξωτερικο μπας και σωσει τον εαυτο του απο αυτη την κατασταση μακαρι και να το κανει.εχει ενα τηλεσκοπειο meade lx200 8'' και για την πωληση ειμαι υπευθυνος εγω εαν το θελει καποιος να επικοινωνησει μαζι μου.ευχαριστω!τιμη...1900 euro! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
rofos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 φιλε καμια φωτο καμια τιμη κατι??????!!!!!!!!!!! JUST FOR FUN...... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
dead space Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2011 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2011 γεια σας ενας ακομη φιλος εφυγε για το εξωτερικο μπας και σωσει τον εαυτο του απο αυτη την κατασταση μακαρι και να το κανει.εχει ενα τηλεσκοπειο meade lx200 8'' και για την πωληση ειμαι υπευθυνος εγω εαν το θελει καποιος να επικοινωνησει μαζι μου.ευχαριστω!τιμη...1900 euro Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
sv1bke Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2011 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2011 please call 6932784028 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
dead space Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2011 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2011 γεια σας ενας ακομη φιλος εφυγε για το εξωτερικο μπας και σωσει τον εαυτο του απο αυτη την κατασταση μακαρι και να το κανει.εχει ενα τηλεσκοπειο meade lx200 8'' και για την πωληση ειμαι υπευθυνος εγω εαν το θελει καποιος να επικοινωνησει μαζι μου.ευχαριστω!τιμη...1900 euro Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα