ziorange Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 Ψάχνοντας στο Net για διάφορες ιδέες για κατασκευή dew-heater έπεσα πάνω σε αυτό!! Όπως βλέπετε ο φίλος από εδώ βρήκε την "μόνιμη λύση" για την καταπολέμηση της υγρασίας... http://www.astrobin.com/users/ziorange/http://www.athens-weather.eu Παναγιώτης Ζιώγας
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 χαχαχα!! Μόνιμη λύση βρήκε βέβαια και στην ύπαρξη του ίδιου του τηλεσκοπίου! Δεν θα χρειάζεται επίσης να ξαναπάρει τα βουνά για παρατήρηση...αυτή που βλέπουμε ήταν και η τελευταία του! Φοβερή επεξεργασία εικόνας πάντως... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
georgeUTL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Μου αρεσει οτι δεν τον αποσπα τιποτα απο την παρατηρηση SK DOB 12'''' Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί...
george_clima Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Μήπως χρησιμοποίησε το σωλήνα για την εκτόξευση κάποιου πυραύλου; χαχα Έλληνες αεί παίδές εστε, γέρων δε Έλλην ουκ έστιν.
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 η συγκεκριμενη φωτο ειναι αληθινη και θυμαμαι που διαβαζα την ιστορια. ο κυριος της φωτο αφαιρεσε τα οπτικα και επειδη δεν ηθελε πια τον σωληνα και δεν ηξερε τι να κανει τον εβαλε στην φωτια για ζεσταθουν στο μερος που κανανε τις παρατηρησεις και εξου και η φωτο Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
nikk2875 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Ωραία διαφήμιση κάνε στη Meade πάντως... Νίκος Κουρούνης Celestron C8 XLTHelios Apollo 15X70Vixen Ultima 7X50
rofos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 ειδε τον ηλιο απο κοντα!!!! JUST FOR FUN......
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 η συγκεκριμενη φωτο ειναι αληθινη και θυμαμαι που διαβαζα την ιστορια. ο κυριος της φωτο αφαιρεσε τα οπτικα και επειδη δεν ηθελε πια τον σωληνα και δεν ηξερε τι να κανει τον εβαλε στην φωτια για ζεσταθουν στο μερος που κανανε τις παρατηρησεις και εξου και η φωτο Είσαι σίγουρος οτι τα αφαίρεσε?Ο εστιαστής και ο ερευνητής,καθώς καί η βάση του κυρίου κατόπτρου,φαίνονται να είναι στην θέση τους.Άσε που είναι λίγο κουλό να βάλεις μεταλλικό σωλήνα στη φωτιά για να ζεσταθείςΕμένα πάντως για εφέ μου φαίνεται.Όπως και να΄χει είναι ωραία φώτο.Ξεχωριστή
netrionio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Κρίμα βρε παιδιά με το που το είδα μου σπάραξε τη καρδιά ....
hunter155 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Άσε που είναι λίγο κουλό να βάλεις μεταλλικό σωλήνα στη φωτιά για να ζεσταθείς.Εμένα πάντως για εφέ μου φαίνεται.Όπως και να΄χει είναι ωραία φώτο.Ξεχωριστή Αν δεν κάνω λάθος η σειρά starfinder της meade είχε σωλήνες απο χαρτόνι. Άλεξ Λομπάνοβ
draculas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2011 όντως πρέπει να είναι χάρτινοξύλα πολλά δεν εχει, αρα κάτι καίγεται, το σίδερο αποκλείεται, άρα είναι χάρτινο (Φτου φτου ο ιερόσυλος!!)
christopherPAPA Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2011 Σαν κάτοχος starfinder της MEADE επιβεβαιώνω οτι έχει όντος χαρτονένιο σωλήνα . Το ίδιο θα σας πει και ο bi2l που έχει το ίδιο σε 12.5'' Εγώ δυστυχώς έχω μείνει στις 6 . MASTERED by desire impulsive By a mighty inward urging I am ready now for singing Ready to begin the chanting
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2011 Κρίμα πάντως που δεν έβγαλε και τα υπόλοιπα.Ή λεφτάς είναι ο τύπος ή το κρύο ήταν πολυυυυύ κκκκκκρύο
50mm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2011 Ποναω και μονο που το βλεπω να καιγεται τετοιο τηλεσκοπιο Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα