Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Ψάχνοντας στο Net για διάφορες ιδέες για κατασκευή dew-heater έπεσα πάνω σε αυτό!! Όπως βλέπετε ο φίλος από εδώ βρήκε την "μόνιμη λύση" για την καταπολέμηση της υγρασίας...

3810467-meadefire.JPG.ffad74bd03ba873512f8443b05f80960.JPG

Δημοσιεύτηκε

χαχαχα!! :lol: :lol: Μόνιμη λύση βρήκε βέβαια και στην ύπαρξη του ίδιου του τηλεσκοπίου! Δεν θα χρειάζεται επίσης να ξαναπάρει τα βουνά για παρατήρηση...αυτή που βλέπουμε ήταν και η τελευταία του! :mrgreen: #-o

Φοβερή επεξεργασία εικόνας πάντως... :cheesy:

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε
Μου αρεσει οτι δεν τον αποσπα τιποτα απο την παρατηρηση \:D/ \:D/ :cheesy:
SK DOB 12'''' :arrow: Όταν πετύχει το CERN και δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα ελπήζω να αλλάξουμε τροχιά για να δούμε πράγματα που δεν ειχαμε φανταστεί... :cheesy:
Δημοσιεύτηκε
η συγκεκριμενη φωτο ειναι αληθινη και θυμαμαι που διαβαζα την ιστορια. ο κυριος της φωτο αφαιρεσε τα οπτικα και επειδη δεν ηθελε πια τον σωληνα και δεν ηξερε τι να κανει τον εβαλε στην φωτια για ζεσταθουν στο μερος που κανανε τις παρατηρησεις και εξου και η φωτο

Φιλικά Κώστας

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

Δημοσιεύτηκε
η συγκεκριμενη φωτο ειναι αληθινη και θυμαμαι που διαβαζα την ιστορια. ο κυριος της φωτο αφαιρεσε τα οπτικα και επειδη δεν ηθελε πια τον σωληνα και δεν ηξερε τι να κανει τον εβαλε στην φωτια για ζεσταθουν στο μερος που κανανε τις παρατηρησεις και εξου και η φωτο

Είσαι σίγουρος οτι τα αφαίρεσε?

Ο εστιαστής και ο ερευνητής,καθώς καί η βάση του κυρίου κατόπτρου,φαίνονται να είναι στην θέση τους.

Άσε που είναι λίγο κουλό να βάλεις μεταλλικό σωλήνα στη φωτιά για να ζεσταθείς

Εμένα πάντως για εφέ μου φαίνεται.Όπως και να΄χει είναι ωραία φώτο.Ξεχωριστή

Δημοσιεύτηκε
Άσε που είναι λίγο κουλό να βάλεις μεταλλικό σωλήνα στη φωτιά για να ζεσταθείς.Εμένα πάντως για εφέ μου φαίνεται.Όπως και να΄χει είναι ωραία φώτο.Ξεχωριστή

Αν δεν κάνω λάθος η σειρά starfinder της meade είχε σωλήνες απο χαρτόνι.

Άλεξ Λομπάνοβ
Δημοσιεύτηκε

Σαν κάτοχος starfinder της MEADE επιβεβαιώνω οτι έχει όντος χαρτονένιο σωλήνα . Το ίδιο θα σας πει και ο bi2l που έχει το ίδιο σε 12.5''

Εγώ δυστυχώς έχω μείνει στις 6 . :cry: :cry:

MASTERED by desire impulsive By a mighty inward urging

I am ready now for singing Ready to begin the chanting

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης