blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Καλημερα σε ολους τους φιλους ! Εχω ενα προβληματακι με το laptop μου και θα ηθελα λιγο τα φωτα σας, βασικα κυριως τις γνωμες σας Απο το προηγουμενο καλοκαιρι που ολοκληρωσα το παρατηρητηριο μου στην εξοχικη μου οικια, δυστυχως αφησα μεσα το λαπτοπ, θεωρησα οτι το ειχα μονωση αρκετα απο θεματα περι υγρασιας ζεστης κτλ κτλ. Εκανα λαθος ομως .. με αποτελεσμα το λαπτοπακι που ειχα μεσα να παθει ζημια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξηςΟταν αναβω το laptop ξεκιναει με dos και στην συνεχεια βγαζει το εικονιδιο της εκινησης τον wndows XP , με το που παει να φορτωσει λιγο ωστε να αρχιζουν τα windows ξαφνικα μου κλεινει μονο του!! Τι λετε εσεις ? να αρχιζω πρωτα με τις μνημες ? με τον σκληρο ? Οτιδηποτε γνωμη θα με βοηθουσε.Ειναι κριμα να παρω ενα λαπτοπ καινουργιο γιατι για το συγκεκριμενο λογο δεν αξιζει, το θελω μονο για ηλεκτρονικους χαρτες, λιγο στελαριουμ και μουσικη που το συνδεω με το στερεοφωνικο που εχω βαλει στο παρατηρητηριο. Ευχαριστω
filfilip Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Καλημερα σε ολους τους φιλους ! Εχω ενα προβληματακι με το laptop μου και θα ηθελα λιγο τα φωτα σας, βασικα κυριως τις γνωμες σας Απο το προηγουμενο καλοκαιρι που ολοκληρωσα το παρατηρητηριο μου στην εξοχικη μου οικια, δυστυχως αφησα μεσα το λαπτοπ, θεωρησα οτι το ειχα μονωση αρκετα απο θεματα περι υγρασιας ζεστης κτλ κτλ. Εκανα λαθος ομως .. με αποτελεσμα το λαπτοπακι που ειχα μεσα να παθει ζημια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξηςΟταν αναβω το laptop ξεκιναει με dos και στην συνεχεια βγαζει το εικονιδιο της εκινησης τον wndows XP , με το που παει να φορτωσει λιγο ωστε να αρχιζουν τα windows ξαφνικα μου κλεινει μονο του!! Τι λετε εσεις ? να αρχιζω πρωτα με τις μνημες ? με τον σκληρο ? Οτιδηποτε γνωμη θα με βοηθουσε.Ειναι κριμα να παρω ενα λαπτοπ καινουργιο γιατι για το συγκεκριμενο λογο δεν αξιζει, το θελω μονο για ηλεκτρονικους χαρτες, λιγο στελαριουμ και μουσικη που το συνδεω με το στερεοφωνικο που εχω βαλει στο παρατηρητηριο. Ευχαριστω Καλημέρα!!! Μία απλή ερώτηση? Πόσα χρόνια εγγύηση έχει το laptop και πόσο καιρό το έχεις μήπως και καλύπτεται ακόμα από την εγγύηση! Φίλιππος Φιλιππόγλουhttp://www.erasitexniki-astronomia.eu/https://www.facebook.com/groups/333116270119918/
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 παντως αν υπηρχε θεμα υγρασιας στο παρατητηριο δυσκολα θα επανελθει... stargazeshots.com
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Το λαπτοπ μπορει να ειναι στην κατοχη μου 8 - 9 χρονια... πια εγγυηση ? (χαχχαχα)Aπλα με βολευει γιατι οι πρωτες οθονες ηταν τυπου ματ και δεν γυαλιζουν ,εννοω οι καινουργιες κανουν αντανακλασεις, εκτος αυτου για τις εφαρμογες που το θελω δεν αξιζει να χωσω παραδακι, προτιμω να βαλω τα χειρουργικα μου γαντακια και να ασχοληθω μηπως και βρω φως....
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Μιχαλη απο την στιγμη που αναβει και δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα σε περιβαλον dos μου φαινετε για μνημες η σκληρο.. Το προβλημα ηταν να μην αναβε καθολου πιστευω , απο την στιγμη πυο αναβει παει να πει οτι τουλαχιστον επεξεργαστης μητρικη ειναι οκ.. μετα κατι συμβαινει οταν φορτωνει απο σκληρο και μνημη..
aristotelis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Καλημερα!!Δε θελω να το παιξω ειδικος.... αλλα το ειχα αυτο το προβλημα και εγω με τον υπολογιστη της δουλειας.Ο τεχνικος μου ειπε πως καπου <<εβλεπε>> υπερθερμανση και εκοβε αυτοματα.. δεν ηταν μεγαλη η ζημια, αν θυμαμαι καλα ειχαμε δωσει πολυ λιγα χρηματα για την επισκευη.Απο υπολογιστες ξερω πολυ λιγα πραγματα..
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 επισης μπορει να υπαρχει θεμα και με την ψυξη του επεξεργαστη,κοιτα αυτο πρωτα,διοτι αν δεν δουλευει η ψυξη καλα κλεινει ο υπολογιστης για να προστατευθει απο την ανοδο της θερμοκρασιας του επεξεργαστη. stargazeshots.com
filfilip Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Χωρίς να είμαι ειδικός... αυτό που θα έκανα για να διαπιστώσω από μόνος μου τι φταίει τελικά και να άλλαζα το συγκεκριμένο κομμάτι θα ήταν να αλλάζω ένα ένα τα spares του κάθε φόρα μέχρι να σταθεροποιηθεί. Δηλαδή, θα δοκίμαζα πρώτα τις μνήμες (που είναι πιο γρήγορο). Αν έχει 2 δοκίμασε μήπως λειτουργεί με την μία.... αν δεν λειτουργούσε και πάλι θα δοκίμαζα μία δανεική από κάποιον γνωστό μου. Μετά θα πήγαινα στον σκληρό και θα δοκίμαζα πάλι κάποιο δανεικό μέχρι να δω τι φταίει τελικά. Αν είσαι τυχερός το βρίσκεις αμέσως διαφορετικά θέλει να αφιερώσεις χρόνο. Δεν μου έρχεται κάποιος άλλος τρόπος στο μυαλό για να σου προτείνω... απλά δύσκολο να βρεις εναλλακτικά spares για 8 με 9 ετών laptop. Φίλιππος Φιλιππόγλουhttp://www.erasitexniki-astronomia.eu/https://www.facebook.com/groups/333116270119918/
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Μιχαλη κατι μου λεει οτι πρεπει να εχεις δικιο , γιατι καθως ανοιξει το λαπτοπ ακουω το cooler και στροφαρει πολυ γρηγορα....
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δε ξερω απο αυτα τα ψιψιψινια αλλα ειχα το ιδιο προβλημα με το παλιο laptop .Ξεκινουσε να φορτωνει τα Windows και μετα εκλεινε . Απλα ειχε φτασει η ωρα του Το προβλημα ηταν στη μητρικη .Το πηγα σε 2 διαφορετικους εμπιστους μαστορες και μου ειπαν το ιδιο πραγμα .Οτι δε φτιαχνεται .'Η ακομη και ΑΝ φτιαχνεται το κοστος της επισκευης ειναι οσο ενα απλο laptop . Καλου κακου ξεκινα με τις μνημες .Βγαλε τη μια πρωτα|(αν εχεις 2 θηκες για RAM) .Δοκιμασε αν αλλαξε τιποτα και μετα δοκιμασε με την αλλη . Υπαρχει καποιος τροπος να μετησεις τη θερμοκρασια που ανεβαζει η μητρικη ; Αν ειναι μονο αυτο , εχω ακουσει οτι υπαρχoυν καποια spray .Καλη τυχη . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δεν ειναι ακριβως σπρευ ειναι μια ασπρη ειδικη αλοιφη που μπαινει μεταξι κουλερ και επεξαργαστη ωστε να διατηρη την θερμοκρασια του σε σωστα επιπεδα, οσο αν ειναι μνημες.... ζητω που καηκαμε.... δεν υπαρχουν τετοιες αντικες πλεον....
roryt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Αφου ξεκιναει αλλα σβυνει μετα υπαρχουν δυο (πιθανοι, μπορει να υπαρχουν χιλιοι) λογοι : υπερθερμανση (οποτε κανει thermal shutdown) ή κατι εχει χαλασει πχ στο δισκο και επιρεαζει το λειτουργικο. Για να αποκλεισεις ενα απο τα δυο κανε κατι απλο. Οταν ξεκινησει και ειναι στο BIOS και πριν ακομη αναλαβουν τα XP, πατα το κουμπι Pause να το παγωσεις στο BIOS. Παρακολουθα το να δεις πως συμπεριφερεται, πιασε και με το χερι απο κατω/πλαι να δεις αν ανεβαζει θερμοκρασία. Αν οχι, τοτε θα το εψαχνα απο το λειτουργικο και περα, αρχιζοντας με F8 πριν μπουν τα XP και προσπαθοντας αρχικα να το ανεβασω σε safe mode. Αν αναιβει, για ριξε μια ματια στα system logs μπας και σου πει τι φτεει. Και μετα θελει ψαξιμο.
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Το εκανα και εχω ως εξης Οταν παταω f8 για να μεινει στο περιβαλον του os σβυνει μετα απο κανενα 10 λεπτο..Οταν δεν το σταματαω και παει να αρχισει τα XP σβυνη μεσα σε 1 λεπτο...Οποτε η απλα θερμαινετε παραπανω και το κανει αυτο, η καποιο sector του σκληρου μπορει να εχει χαλασει , θα το δω..
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Αφου ξεκιναει αλλα σβυνει μετα υπαρχουν δυο (πιθανοι, μπορει να υπαρχουν χιλιοι) λογοι : υπερθερμανση (οποτε κανει thermal shutdown) ή κατι εχει χαλασει πχ στο δισκο και επιρεαζει το λειτουργικο. Για να αποκλεισεις ενα απο τα δυο κανε κατι απλο. Οταν ξεκινησει και ειναι στο BIOS και πριν ακομη αναλαβουν τα XP, πατα το κουμπι Pause να το παγωσεις στο BIOS. Παρακολουθα το να δεις πως συμπεριφερεται, πιασε και με το χερι απο κατω/πλαι να δεις αν ανεβαζει θερμοκρασία. Αν οχι, τοτε θα το εψαχνα απο το λειτουργικο και περα, αρχιζοντας με F8 πριν μπουν τα XP και προσπαθοντας αρχικα να το ανεβασω σε safe mode. Αν αναιβει, για ριξε μια ματια στα system logs μπας και σου πει τι φτεει. Και μετα θελει ψαξιμο.Εαν και παλι δεν μπαίνει σε Safe mode... δοκιμασε να κάνεις Repair απο το CD τον Windows (αλλα θα πρεπει να είναι με το ιδιο ServicePack που εχει το Laptop σου, εαν δεν το εχεις μπορεις να το βρεις σε καποιον θείο στο Internet ή σε κανεναν γνωστο. Εαν και παλι δεν καταφερεις να κάνεις τίποτα, δοκιμασε να ξαναπερασεις Windows (αν μπορεις να τραβήξεις backup σε καποιον αλλο σκληρο καντο, γιατι θα τα χασεις όλα) Εαν κατα την διάρκεια της εγκαταστασης σου βγαλει προβληματα τότε εχεις σιγουρα εχεις προβλημα στο Hardware και μπορει να είναι απο τον Σκληρο δίσκο μεχρι Ram, Motherboard και ότι αλλο HW. Το εκανα και εχω ως εξης Οταν παταω f8 για να μεινει στο περιβαλον του os σβυνει μετα απο κανενα 10 λεπτο..Οταν δεν το σταματαω και παει να αρχισει τα XP σβυνη μεσα σε 1 λεπτο...Οποτε η απλα θερμαινετε παραπανω και το κανει αυτο, η καποιο sector του σκληρου μπορει να εχει χαλασει , θα το δω..Μπες στο BIOS (με Del ή F10 ή F2 ή οτι αλλο σου λεει) και περιμενε να δεις εαν σου κλεισει και παλι το pc.Δες τις θερμοκρασίες στο Bios εαν είναι πάνω απο 70° -80° τοτε εχεις προβλημα το συστημα ψυξης.Εαν δεν κλεισει μετα απο αρκετη ωρα (που θα εισαι στο Bios) τοτε μαλλον εχεις προβλημα στο Haedware. δοκιμασε να αλλάξεις Ram ή να βγαλεις την μια Modula της Ram και μετα την αλλη. Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι το software..Τουλαχιστον ελπιζοντας οτι ειναι η σκληρος ,κακη επαφη επεξεργαστη με κουλερ, η μνημη. Γιατι αν ειναι motheboard κλαφτα Χαραλαμπε! Και τωρα που ειμαι Χαραλαμπε ,το ακους Χαραλαμπε!
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι το software..Τουλαχιστον ελπιζοντας οτι ειναι η σκληρος ,κακη επαφη επεξεργαστη με κουλερ, η μνημη. Γιατι αν ειναι motheboard κλαφτα Χαραλαμπε! Και τωρα που ειμαι Χαραλαμπε ,το ακους Χαραλαμπε!Εαν είσαι σιγουρος ανοιξε το καπακι απο κατω και καθάρισε την ψήκτρα και σιγουρέψου ότι ο ανεμιστήρας δουλεύει. (είναι αρκετα απλο να ανοιξεις την θεση της ψήκτρας) Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 θα συμφωνησω με τον βασιλη κανε πρωτα μια επαναφορα του συστηματος με το cd επισκευης μιας και ειναι ο σχεδον πιο ανωδυνος τροπος να συνελθει και καθαρισε την ψυκτρα του επεξεργαστη Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 To πιο πιθανο ειναι να σου εχει πιασει σκονη επανω στο ανεμιστηρακι και να εχει ριξει τις στροφες και ετσι δεν επαρκει η ψυξη (συμβαινει συχνα).Η αλλη περιπτωση ειναι να εχει πεθανει εντελως το ανεμιστηρακι και αυτο μπορεις να το τσεκαρεις χωρις να το ανοιξεις απλα ακουγοντας το.Software δεν ειναι με την καμια ram επισης χλωμο το κοβω οσο για τον σκληρο θα σου εβγαζε στην αρχη κινεζικα στην ονομασια του η δεν θα τον εβλεπε καν η θα σου εβγαζε μηνυμα οτι δεν μπορει να κανει boot κλπ. η θα εκανε το κλασικο κλικ κλικ η βελονα.Οπως και να εχει πρεπει να το ανοιξεις και αφου θα το ανοιξεις που θα το ανοιξεις καθαρισε την παλια παστα απο την cpu/gpu και βαλε καινουργια (σφιξε καλα τις ψυκτρες ).Το ανεμιστηρακι καθαρισε το με πινελο και απο τις 2 μεριες να φυγει εντελως η σκονη.Αφου κανεις ολα αυτα τσεκαρε το παλι και πες μας. http://pegasusastro.com/
Karellen Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Οταν παταω f8 για να μεινει στο περιβαλον του os σβυνει μετα απο κανενα 10 λεπτο.Εδώ δεν το κατάλαβα,όταν είσαι σε OS προλαβαίνεις να επιλέξεις κανονική εκκίνηση ή safe mode?Ας υποθέσουμε ναι.Λοιπόν αφού πατήσεις F8 και σε βάλει σε os διαλεξε safe mode και αν ξεκινήσει πήγαινε Έναρξη -->Βοηθήματα-->Εργαλεία συστήματος-->Επαναφορά συστήματος και κάνε ένα system restore παλαιότερης ημερομηνίας (θα σου προτείνει αυτό πότε).Αν το καταφέρεις έτσι είσαι ΟΚ. Φιλικά Νίκος Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
Nikos Bovos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Συνήθως στα laptop τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται από υπερθέρμανση.Μπορείς να βάλεις το χέρι σου στις "γρύλλιες" να δεις αν ο αέρας που βγάζει λίγοπριν σβύσει είνια καυτός, οπότε απλά το ανοίγεις από κατω και καθαρίζεις είτε τονανεμιστήρα, είτε τις γρύλλιες εξόδου του αέρα γιατί έχουν μαζέψει σκόνη - χαμό.Άλλος λόγος μπορεί να είναι η μνήμη (και αυτή από υπερθέρμανση χαλάει) καιόταν πάει να φορτώσει τον οδηγό της κάρτας γραφικών κρεμάει.Αυτό μπορείς να το ελένξεις με το Memtest86+ (http://www.memtest.org), φτιάξε CD που φορτώνει, βάλτο και επέλεξε συσκευή εκκίνησηςτο CD/DVD του laptop. Εάν έχει πρόβλημα η μνήμη θα το δείξει σχεδόν αμέσως, οπότε απλάαλλάζεις το προβληματικό SODIMM.Τέλος (το χειρότερο) είναι να έχει "κλατάρει" η κάρτα γραφικών. Στην εκκίνηση δουλεύει"χαλαρά" με 2D, αλλά όταν αρχίζουν να φορτώνει ο Η/Υ τα Windows "ανεβάζουν" τους οδηγούς καιαρχίζει να ζορίζεται η κάρτα (ανεβάσει ανάλυση, συχνότητα συγχρονισμού κλπ), οπότε αν έχει πρόβλημα (που μάλλον το έπαθε από υπερθέρμανση του όλου συστήματος) πας για αλλαγή κάρτας γραφικών που τις περισσότερες φορές δεν σε συμφέρει.Ελπίζω να βοήθησα και ελπίζω να είναι απλά η σκόνη... Sky-Watcher 200mm f/6 Newtonian Telescope Auto-Tracking = [-X Go-to controls = [-X Κάτι ψήνεται...Ακόμα το ](*,) ](*,) ](*,) ...to be continued
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2011 Εαν είσαι σιγουρος ανοιξε το καπακι απο κατω και καθάρισε την ψήκτρα και σιγουρέψου ότι ο ανεμιστήρας δουλεύει. (είναι αρκετα απλο να ανοιξεις την θεση της ψήκτρας)_________________Δυστυχως δεν εχει καπακι πρεπει να αφιαρεσω ολο το πλαστικο μερος του απο επανω, ωστε να ισχωρησω μεσα στην μητρικη.. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! Παιδια δεν ξερω τι εγινε μεσα σε αυτη την εβδομαδα... εχθες το βραδυ κοιτουσα κατι στο στελαριουμ απο το καλο μου μινι book , και ετσι οπως σηκωθηκα τραβηξα το καλωδιο και εριξα κατω και το μινι book ! εγινε θριψαλα με ενα μονο πεσιμο.....2 LAPTOP μεσα σε μια βδομαδα ! ρεκορ γκινες.... τι να πω...
roryt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2011 ρεκορ γκινες.... τι να πω... Πες μη χειροτερα, απο οτι φενεται το 2011 μας εχει μπει για τα καλα, ολοι τετοια και χειροτερα παθαινουμε τις τελευταιες μερες Ανοιξε, καθαρισε, λογικα θα εισαι οκ
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2011 ρεκορ γκινες.... τι να πω... Πες μη χειροτερα, απο οτι φενεται το 2011 μας εχει μπει για τα καλα, ολοι τετοια και χειροτερα παθαινουμε τις τελευταιες μερες Αυτο πες το ψεματα... που να δεις τι έπαθα εγω με το 12αρι Σωτήρη ελπίζω να φτιαχτούν και τα δυο... Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2011 Λοιπον το laptop μολις το ανοιξα , συμπερασματα - Δεν ηταν ευκολη η αποσυναρμολογηση του, γιατι επρεπε να βγαλεις ενα ενα part, πληκτρολογιο να λυσεις οθονη κτλ κτλ. Καθαρισα το κουλερ (ειχε πολυ σκονη) καθαρισα λιγο πανω τον επεξεργαστη, επισης εκει που ειχε πολυ σκονη πηρα σπρευ αερα και το εκανα καινουργιο! Εκανα επανεκινηση - ΚΑΙ ΤΣΑ! απολυτος ΤΙΠΟΤΑ ! Συμπερασματ1 ναι μεν καθαρισα το κουλερ το οποιο γυρναει κανονικοτατα , αλλα ο θορυβος απο το κουλερ παραμενει δυνατος ! (μπορει να θελω κουλερ...) 2 Συνδητοποιησα οτι αν το αφησω ακομη και στο dos χωρις να κανει εκινηση windows παλι κλεινει, απλα κανει λιγο παραπανω παραταση. Οποτε καρτα γραφικων δεν ειναι! σκληρος δεν ειναι 100% Οποτε να υποθεσω μνημη η κουλερ? και αν ειναι κουλερ μηπως φταιει που δεν εβαλα αντιψυκτικη αλοιφη μεταξι κουλερ και επεξεργαστη ? Τι να κανω ? να ασχοληθω ? να το φτιαξω ? η να το σπασω και να το ευχαριστιθω κιολας??
Nikos Bovos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2011 Εάν δεν έβαλες πάστα μεταξύ επεξεργαστή και cooler είναι πιθανό.Αν βάλεις το δάχτυλο στον επεξεργαστή (με προσοχη !!!) όταν σβύνειθα δεις πως μάλλον θα βράζει (laptop 90ο στο πλάι και ανοιχτό το απο κάτω του). Πριν το σπάσεις, ή αν δεν έχεις το χρόνο,δες το π.μ (δεν τα γράφω εδώ για να μην θεωρηθεί διαφήμιση) Sky-Watcher 200mm f/6 Newtonian Telescope Auto-Tracking = [-X Go-to controls = [-X Κάτι ψήνεται...Ακόμα το ](*,) ](*,) ](*,) ...to be continued
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα