Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Πάνο θα σε συμβούλευα να αγοράσεις δικό σου domain name ( κοστίζει 18€ για 2 χρόνια ) ώστε να μην αλλάζεις την διεύθυνση του ιστοχώρου σου κάθε φορά που κάνεις αλλαγή server η εργαλείο κατασκευής του site.
Δημοσιεύτηκε
Πάνο θα σε συμβούλευα να αγοράσεις δικό σου domain name ( κοστίζει 18€ για 2 χρόνια ) ώστε να μην αλλάζεις την διεύθυνση του ιστοχώρου σου κάθε φορά που κάνεις αλλαγή server η εργαλείο κατασκευής του site.

+100!! Η πιο σωστή πρόταση Παναγιώτη, όντως!

Ιδέες...

www.zioimaging.gr :mrgreen: (eu, net όπως θες τέλος πάντων)

zioastropics.gr

zioastrophotos.gr

Καλή συνέχεια!

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
  • 4 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους!

Είπα να φτιάξω μία νέα ενότητα στο site μου που θα έχει σχέση με τα μέρη που πάμε για παρατήρηση σε όλη την Ελλάδα. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος φίλος το έχει τολμήσει ήδη αλλά θεωρώ πως μπορεί να γίνει μία πολύ ωραία βάση με πολλές και χρήσιμες πληροφορίες.

Την νέα ενότητα μπορείτε να την βρείτε εδώ: http://www.astrocapturing.eu/spots.html

Όπως θα δείτε έχω ανεβάσει μερικά μέρη για τα οποία έχω άποψη, από εκεί και πέρα όμως θέλω την ΒΟΗΘΕΙΑ σας για κάνουμε αυτό τον χάρτη να γεμίσει με blue pins όλο το Ελλαδικό χώρο.

Έτσι λοιπόν από όπου και αν είστε (Βορρά, Νότο, Ανατολή και Δύση) περιμένω τις προτάσεις σας!!

Θα βοηθούσε πολύ αν πέρα από το όνομα της περιοχής να μου γράφατε τις συντεταγμένες 'η ακόμα και ένα print screen από το google earth θα ήταν ότι πρέπει. Τέλος απαραίτητα θεωρώ πως είναι και ένα δυο λογάκια για το μέρος, όπως έχω κάνει και εγώ (+, - κλπ) .

Σας ευχαριστώ πολύ και είμαι σίγουρος πως θα δημιουργηθεί ένας πολύ χρήσιμος αστρονομικός χάρτης!!

Επικοινωνία μέσω mail: panosziogas@astrocapturing.eu - panosziogas@hotmail.com - astrocapturing@gmail.com 'h μέσω PM

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης