Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 321
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Μόλις δήλωσα συμμετοχή!!!!!!! :cheesy: :cheesy:

Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς!

Μάκης Λυκόπουλος

Μέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)

Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)

Δημοσιεύτηκε
michael497 πως θα σε αναγνωρίσω????

Μάκης Λυκόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Εγώ έχω το dob στο avatar αλλά αν δεν το φέρω θα φέρω μάλλον ένα 2ιντσο διοπτρικό

πάνω σε μια EQ1

Μάκης Λυκόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Εγώ έχω τον dob στο avatar αλλά αν δεν το φέρω θα φέρω μάλλον ένα 2ιντσο διοπτρικό

πάνω σε μια EQ1

Ενας τοσο σκοτεινός ουρανός είναι οτι πρεπει για το dob!!!

Βοσινάκης Ανδρέας

Δημοσιεύτηκε

Το ξέρω αλλά η μεταφορά είναι το θέμα.

Απλά μια σκέψη έκανε σε περίπτωση που ΔΕΝ φέρω το dob ως εναλλακτική λύση.

Επειδή θα έρθω με πούλμαν από Αθήνα,μου είναι δύσκολο να φέρω το dob 10".Ωστόσο,

θα φέρω το 2ιντσο διοπτρικό που έχω και οτι γίνει!!!!!!!

Μάκης Λυκόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Ενώ ανοίγουν όλες οι σελίδες, η σελίδα των εγγραφών δεν ανοίγει. ίσως έχει να κάνει με τον ηυ μου. Υπάρχει κάποια διαφορά;

Η Αλήθεια είναι Υπέρλογη!
Δημοσιεύτηκε
Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» θα εξετάσει τη δυνατότητα μίσθωσης λεωφορείου από την Πάτρα για την εξόρμηση εάν υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον από φίλους της αστρονομίας στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Ελλάδας. Αν ενδιαφέρεστε για συμμετοχή στην εξόρμηση και θα επιθυμούσατε να μεταβείτε με το λεωφορείο του Ωρίωνα παρακαλούμε να αποστείλετε e-mail με όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ατόμων που ενδιαφέρονται. Όταν γίνει γνωστό αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η εκδρομή και το ακριβές αντίτιμο συμμετοχής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Καλή Επιτυχία εύχομαι :D Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά και να μείνουν αυτές οι 3 ημέρες χαραγμένες και αξέχαστες σε όλους τους συμμετέχοντες.. :mrgreen:

Το πρόγραμμα είναι άκρως ενδιαφέρον και συναρπαστικό με εξαιρετικά workshops (αλίμονο σε όσους επέλεξαν να παρακολουθήσουν και τα 8 :P 8-[ )..Δυστυχώς λόγω οικονομικής δυσπραγίας και ανελλειμένων υποχρεώσεων θα βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη εκείνες τις ημέρες :(

Εύχομαι όλοψυχα να περάσετε πολύ καλά :wink: :cheesy: :D

Δημοσιεύτηκε
Μια διευκρίνηση: Η διαμονή με αντίσκηνο στην κατασκήνωση επιτρέπεται μόνο απο Παρασκευή έως Δευτέρα πρωί στον χώρο. Μερικοί δηλώσαν οτι θα έρθουν από Πέμπτη με αντίσκηνο. Πρόβλημα δεν υπάρχει να μείνουν (και εμείς θα είμαστε από Πέμπτη εκεί) αλλά επειδή η κατσκήνωση δεν λειτουργεί, την Πέμπτη αφ'ενός θα έχει φασαρία λόγω της ετοιμασίας, αφ' ετέρου οι τουαλέτες δεν ξέρω αν θα είναι σε πλήρη λειτουργία.

Βοσινάκης Ανδρέας

Δημοσιεύτηκε
Μια διευκρίνηση: Η διαμονή με αντίσκηνο στην κατασκήνωση επιτρέπεται μόνο απο Παρασκευή έως Δευτέρα πρωί στον χώρο. Μερικοί δηλώσαν οτι θα έρθουν από Πέμπτη με αντίσκηνο. Πρόβλημα δεν υπάρχει να μείνουν (και εμείς θα είμαστε από Πέμπτη εκεί) αλλά επειδή η κατσκήνωση δεν λειτουργεί, την Πέμπτη αφ'ενός θα έχει φασαρία λόγω της ετοιμασίας, αφ' ετέρου οι τουαλέτες δεν ξέρω αν θα είναι σε πλήρη λειτουργία.

Εσείς θα είστε από Πέμπτη πρωϊ. Αν έρθει κάποιος θα μπορεί να βάλει και ένα χεράκι βοήθειας σε ότι χρειαστεί. Υγεία πρώτα. Στην περσινή πανελλήνια έπαθα διάστρεμμα στις 10 το προηγούμενο βράδυ ενώ το αυτοκίνητο ήταν φορτωμένο κατά το ήμισυ. Μέχρι τις 4 το πρωϊ έβαζα πάγο ανα μισάωρο αλλά δεν επανήλθε (πώς ορίζεται αυτό; καντεμιά). καλή επιτυχία και καλή δύναμη !

Δημοσιεύτηκε
Αν έρθει κάποιος θα μπορεί να βάλει και ένα χεράκι βοήθειας σε ότι χρειαστεί.

Σωστός. Όποιος δεν βοηθήσει θα περιμένει στην ψησταριά (εκεί που ψήνουν τα αγριογούρουνα και έχει το ωραίο τσίπουρο) μέχρι να ανοίξει η κατασκήνωση =D>

Βοσινάκης Ανδρέας

Δημοσιεύτηκε

Όποιος δεν βοηθήσει θα περιμένει στην ψησταριά (εκεί που ψήνουν τα αγριογούρουνα και έχει το ωραίο τσίπουρο) μέχρι να ανοίξει η κατασκήνωση =D>

Κάτσε γιατί τα πράγματα σοβαρεύουν. Κάποιοι θα πίνουν τσιπουράκι με μεζεδάκι και κάποιοι άλλοι θα καθαρίζουν w.c.; :)

Δημοσιεύτηκε
Να δούμε πότε θα τα προλάβουμε όλα ...τσιπουρα,εκδηλώσεις,εξορμήσεις,workshops,αστροπαρατήρηση,αστροφωτογραφία...δεν μας βλέπω καλά 8-[ #-o :-k

Η ανθρώπινη σκέψη αυτοσυνείδηση του σύμπαντος?

WE ARE ALL STARDUST...

http://kallias.wix.com/kiastrophotography

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης