blackholesun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2011 Οποιος εχει plossl (οτιδηποτε), αλλα σε 3.6 mm η 4 mm ας μου στειλει ενα πμ ! ενδιαφερομαι
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2011 Σωτήρη, το θες για παρατήρηση; Έχεις δει μέσα από Plossl 4mm;Η TV φτιάχνει μέχρι 8mm και υπάρχει λόγος γι' αυτό. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
blackholesun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 Το θελω για να φτιαξω ενα προσοφθαλμιο το 6mm απλα θελω το καλουπι του...θελω λιγοτερο φως με μεγσλυτερο γυαλι...(πιστευω να καταλβες)..
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 Σου κάνει τότε ένα τρέχα γύρευε 4mm από τα Lidl;Νομίζω είναι Kellner, μπορεί να είναι και Hyugens ή Ramsden ή ακόμη χειρότερο, αν υπάρχει χειρότερο. Αν σου κάνει, δικό σου. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
3c273 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 Πότε είχε το Lidl τρέχα γύρευε προσοφθάλμια και δεν το πήραμε χαμπάρι; Δε μας τα λες όλα γιατρέ. Η Αλήθεια είναι Υπέρλογη!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 Τα περιείχε το Bresser 70/700 που πωλούσε τα Χριστούγεννα.Τα κράτησα για καπάκια εστιαστών και διαγωνίων, αλλά θέλω να δω τι θα σκαρώσει ο Σωτήρης, οπότε θυσιάζω ένα καπάκι. Πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι που απέκτησε κάποτε αυτό το best seller τηλεσκοπιάκι. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
blackholesun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 Φιλτατε εμενα μου κανει.... εσυ πως θα αισθανθεις αν τον αποχωριστεις δεν ξερω... Σε ευχαριστω , θα κοιταξω μεσα σην εβδομαδα να στον αρπαξω..
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 Φιλτατε εμενα μου κανει.... εσυ πως θα αισθανθεις αν τον αποχωριστεις δεν ξερω... Σε ευχαριστω , θα κοιταξω μεσα σην εβδομαδα να στον αρπαξω.. Θα κλάψω, θα πλαντάξω, θα χτυπηθώ στο πάτωμα, θα γδάρω τα μάγουλά μου, θα χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο, αλλά στο τέλος θα το ξεπεράσω με ένα ποτήρι Rusty Nail στο ένα μου χέρι και έναν Baader Ortho στο άλλο. Επικοινώνησε όποτε θέλεις. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα