maria2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2011 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2011 Καλημέρα, Πωλείται Skywatcher 200mm (ο σωλήνας ο μπλέ) + Heq5, ελάχιστα χρησιμοποιημένο, 650€ Ευχαριστώ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
ASTROMIX Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2011 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2011 Έχεις π.μ. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
maria2 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2011 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2011 ΝΕΑ ΤΙΜΗ 600€ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
maria2 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2011 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2011 ΝΕΑ ΤΙΜΗ 550€ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
gianniscy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2011 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2011 υπαρχει ακομη? Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
maria2 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2011 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2011 υπαρχει ακομη? Υπάρχει, αν σε ενδιαφέρει στείλε μου πμ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
gianniscy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2011 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2011 υπαρχει ακομη? Υπάρχει, αν σε ενδιαφέρει στείλε μου πμexeis pm Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
maria2 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2012 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2012 Νέα τιμή 500€ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nikos_f3n Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 PM! Celestron 10" σε homemade dobsonian βαση.HEQ5 Pro synscanBresser skylux 70/700.Logitech webcam.A3 webcamSamsung pl70 12mp. compact cameraAcer Aspire One. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
maria2 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2012 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2012 480 ευρώ και τα μεταφορικά δικά μου..Το λυπάμαι γιατί κάθεται τόσο καιρό...Ας το πάρει κάποιος που θα το χρησιμοποήσει...Εγω δεν έχω καθόλου χρόνο λόγω παιδιών..δουλειάς.... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
maria2 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2012 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2012 Η βάση πουλήθηκε , έχει μείνει ο σωλήνας 150 ευρώ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
ASTROC Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2012 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2012 Εχεις π.μ. http//www.ethaleia.gr/ , http//astrochania.blogspot.gr/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
maria2 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2013 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2013 Ο σωλήνας 130 ευρώ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
ioannisb Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2013 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2013 πμ The goal of planetary imaging is not to acquire beautiful images, but to capture useful scientific data !https://www.e-astronomer.com - Ιωάννης Α. Μπούχρας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα