Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ξεκίνησα την δημιουργία του http://www.amateurobservation.eu

Θα χαρώ αν μου πείτε την γνώμη σας και οι κάτοχοι blogs και website επικοινωνήσουν ώστε να τους προσφέρω Link αλλά και μία θέση στα νέα τους, εννοείται δωρεάν!

Δημοσιεύτηκε

Στην ιστοσελίδα μέχρι στιγμής λειτουργούν οι παρακάτω σύνδεσμοι:

Contact και Links

http://www.amateurobservation.eu/contact.html

http://www.amateurobservation.eu/links.html

Δημοσιεύτηκε

Ωραίο site.

Συγχαρητήρια!!!!!! =D> =D>

Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς!

Μάκης Λυκόπουλος

Μέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)

Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)

Δημοσιεύτηκε
Ωραίο site.

Συγχαρητήρια!!!!!! =D> =D>

Μάκη σε ευχαριστώ πολύ!!! Παλεύω να το τελειοποιήσω!!! Εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτη κάθε παρατήρηση!!!

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, έχω μία ιδέα... και θα ήθελα την γνώμη σας να μου πείτε αν σας αρέσει για να το υλοποιήσω!

Σκέφτηκα να δημιουργήσω μέσα στο site μία σελίδα στην οποία θα μπορεί ο καθένας να ανεβάσει τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει, να βάλει πληροφορίες της φωτογραφίας και να υπάρχει δυνατότητα για σχόλια από κάτω και ranking! Περιμένω να ακούσω πως σας φαίνεται... θα είναι απλά σαν ένα μεγάλο album φωτογραφιών που θα έχει πρόσβαση ο καθένας σας για να μοιραστεί με τους υπόλοιπους τις φωτογραφίες του.

Δημοσιεύτηκε
Αυτό ήδη γίνεται εκτεταμένα στο Astrovox, εκτός από το ranking (που είναι επικίνδυνο). Δύσκολο να αλλάξει αυτή η παράδοση και να αναρτώνται και αλλού. Θα μπορούσες όμως εσύ να επιλέξεις τις φωτογραφίες που βρίσκεις ξεχωριστές και να τις αναρτήσεις με άδεια του δημιουργού και αναφορά της πηγής.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν, έχω μία ιδέα... και θα ήθελα την γνώμη σας να μου πείτε αν σας αρέσει για να το υλοποιήσω!

Σκέφτηκα να δημιουργήσω μέσα στο site μία σελίδα στην οποία θα μπορεί ο καθένας να ανεβάσει τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει, να βάλει πληροφορίες της φωτογραφίας και να υπάρχει δυνατότητα για σχόλια από κάτω και ranking! Περιμένω να ακούσω πως σας φαίνεται... θα είναι απλά σαν ένα μεγάλο album φωτογραφιών που θα έχει πρόσβαση ο καθένας σας για να μοιραστεί με τους υπόλοιπους τις φωτογραφίες του.

Ωραίο σαν ιδέα - κάτι σαν αυτό που έχει εδώ;

Από χώρο για τη σελίδα πως πας;

Γιατί αν αρχίσουν να ανεβαίνουν τα MByte των φωτογραφιών

θα χρειαστείς αποθηκευτικό χώρο (που όσο ξέρω χρεώνεται

από την εταιρεία που κάνει hosting)

Sky-Watcher 200mm f/6 Newtonian Telescope
Auto-Tracking = [-X Go-to controls = [-X
Κάτι ψήνεται...Ακόμα το ](*,) ](*,) ](*,)

...to be continued
Δημοσιεύτηκε
Αυτό ήδη γίνεται εκτεταμένα στο Astrovox, εκτός από το ranking (που είναι επικίνδυνο). Δύσκολο να αλλάξει αυτή η παράδοση και να αναρτώνται και αλλού. Θα μπορούσες όμως εσύ να επιλέξεις τις φωτογραφίες που βρίσκεις ξεχωριστές και να τις αναρτήσεις με άδεια του δημιουργού και αναφορά της πηγής.

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες!!! Και ειδικά με το ranking τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα... εξάλλου όλες αξίζουν. Απλά το σκέφτηκα σαν μία ολοκληρωμένη photo gallery!

Δημοσιεύτηκε

Ωραίο σαν ιδέα - κάτι σαν αυτό που έχει εδώ;

Από χώρο για τη σελίδα πως πας;

Γιατί αν αρχίσουν να ανεβαίνουν τα MByte των φωτογραφιών

θα χρειαστείς αποθηκευτικό χώρο (που όσο ξέρω χρεώνεται

από την εταιρεία που κάνει hosting)

Από χώρο δεν υπάρχει πρόβλημα... είναι χαμηλές οι χρεώσεις και δεν με απασχολεί και τόσο. Εξάλλου έχω ελεύθερο χώρο που δεν χρησιμοποιώ καθόλου

Δημοσιεύτηκε
Πολύ ωραίο το site! Το μενού είναι σκόπιμα στα αγγλικά; Με ποιο πρόγραμμα το κάνεις;

Σε ευχαριστώ πολύ! Το μενού δεν είναι σκόπιμα στα αγγλικά... απλά έτσι μου βγήκε! :P

Για τον σχεδιασμό του χρησιμοποιώ το Adobe Dreamweaver CS5

Δημοσιεύτηκε
Μπραβο Φιλλιπα θα γινη πολυ ωραιο αντε να δουμε ποτε θα τελειοσω και το δικο μου χαχαχ..

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Άντε... να ξεκινάμε σιγά σιγά και το δικό σου για να γίνουμε ακόμα περισσότεροι! :) Μπες skype να τα πούμε....

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης