DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2011 Πωλείται το τηλεσκόπιο μου, το Celestron Nextstar 6SE και η βάση HEQ5pro, λογω ανανέωσης του εξοπλισμού. Και τα δυο είναι σε άριστη κατάσταση και έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα. Η βάση έχει ανοιχτεί και γρασσαριστεί πολύ πρόσφατα. Τιμές:Celestron Nextar 6SE: 800€Skywatcher HEQ5pro: 700€
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2011 Νέες τιμές!!: Celestron Nextar 6SE: 700€Skywatcher HEQ5pro: 600€
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 Τελικές τιμές: Celestron Nextar 6SE: 600€Skywatcher HEQ5pro: 500€ Σκότωμα!!!!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 Δεν θέλω να χαλάσω την αγγελία, αλλά, επειδή το αγαπώ πάρα πολύ αυτό το τηλεσκόπιο, έχω να πως πως η τιμή είναι κρίμα για σένα και τεράστια ευκαιρία για όποιον το πάρει. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2011 Δεν θέλω να χαλάσω την αγγελία, αλλά, επειδή το αγαπώ πάρα πολύ αυτό το τηλεσκόπιο, έχω να πως πως η τιμή είναι κρίμα για σένα και τεράστια ευκαιρία για όποιον το πάρει. I know. Απλά έχω παραγγείλει το HD 9,25 της Celestron με τη NEQ6 και καταλαβαίνεις!!!
fotisb Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2011 Υπάρχει ακόμη το Τηλεσκόπιο φίλε μου ?
john-lp Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2011 υπαρχει ακομα η βαση;εινα η goto;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα