Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Είμαι μαθήτρια και πριν λίγες μέρες, ο καθηγητής της Αστρονομίας μου ανάθεσε να βρω αυτό που δεν μπορεί, αν και έχει προσπαθήσει, ο ίδιος. Αυτό είναι ένας μαθητικός "διαγωνισμός" αστρονομίας, στον οποίο τα σχολεία που θα συμμετέχουν θα έχουν διαλέξει ένα θέμα αστρονομίας το οποίο μπορούν να παρουσιάσουν είτε κλασικά (με ομιλία και φωτό) είτε με θέατρο, χορό, ζωγραφική ή ότι άλλο επιλέξουν.

Έχω ψάξει όπου μπορούσα και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει..!!!

Τότε δεν υπήρχε ούτε ύπαρξη ούτε ανυπαρξία΄ δεν υπήρχε ούτε η κυριαρχία του χώρου ούτε ο ουρανός που είναι πιο πέρα. Τι ανασάλευε; Πού;
Δημοσιεύτηκε

Toν μόνο μαθητικό διαγωνισμό που γνωρίζω ( σε τέτοια μορφή ) είναι της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.Δεν είναι ακριβώς αλλά festival που συμμετέχουν είτε με παρουσιάσεις power point είτε με μουσικά ακούσματα θέματα πάνω στην αστρονομία..

Το τελευταίο festival πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο..

Περισσότερα εδώ (μια ιδέα):

http://www.eef.gr/happenings/view/271

Καλό θα ήταν αν σε ενδιαφέρει να παρακολουθείς το site τους (www.eef.gr) κάθε τόσο για την προκύρηξη του επόμενου festival. :D

Καλή επιτυχία :D

Δημοσιεύτηκε
μόλις ενημερώθηκα από τον καθηγητή μου, πως αυτό ήταν που έψαχνε...!! ευχαριστώ πολύ!!! :)
Τότε δεν υπήρχε ούτε ύπαρξη ούτε ανυπαρξία΄ δεν υπήρχε ούτε η κυριαρχία του χώρου ούτε ο ουρανός που είναι πιο πέρα. Τι ανασάλευε; Πού;

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης