50mm Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Πωλειτε ο http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1808 .Ο συγκεκριμενος ερευνητης κοκκινης κουκιδας αγοραστηκε καινουργιος απο το πλανηταριο θεσ/κης και χρησιμοποιηθηκε ελαχιστες φορες λογω του οτι πουληθηκε το τηλεσκοπιο που ειχε φορεθει. Η κατασταση του ειναι κανουργια χωρις το παραμικρο σημαδι η ελλατωμα . Τιμουλα 20 € να φυγει να μην καθεται και μαζευει σκονη. Θα προτιμουσα παραδοση χερι με χερι ωστε να ελεχθει ο ερευνητηςαπο τον αγοραστη και να αποφυγουμε τυχων παρεξηγησεις . Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
paranoidandroid Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Καλησπέρα φίλε μου. Ενδιαφερομαι για τον ερευνητή. Εγω είμαι Αθηνα. Αν είσαι και εσυ μπορούμε να συναντηθούμε κάπου. Στείλε μου πμ.
50mm Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Ο red dot finder ειναι υπο κρατηση Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
50mm Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2011 Πουληθηκε ευχαριστω Λαμπρο. Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα