ΛΕΥΤΕΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2005 Παρακαλώ πολύ για την γνώμη των έμπειρων όσο αφορά την στήριξη EQ6 της skywatcher.Ένα Ο.Ο. 10’’ (νευτώνειο) θα το οδηγούσε χωρίς πρόβλημα?Θεωρείται καλή σαν στήριξη?θα την προτείνατε?
mae Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2005 http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=1125&highlight=eq6 SkyQuest™ XT10 IntelliScope™
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2005 Ευχαριστώ φίλε mae, βλέπεις δεν είναι πάντα εύκολο, παρόλο που έψαξα, να βρεις αυτό που θες σε παλιές συζητήσεις
mae Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2005 Για σου Λευτέρη..! Ενδιαφέρομαι και εγώ για την eq6 και το ψάχνω εντατικά αυτόν τον καιρό,έχω ένα 10" dob orion usaΜάλλον σε αυτή θα καταλήξω λόγο τιμής! ΕQ6 με Sky-Scan (#1): 1.380 €ΕQ 6 απλή (#2): 750 €AKTIS Λευτέρης και εγώ!! SkyQuest™ XT10 IntelliScope™
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2005 Ποια η διάφορα του sky scan από την απλή, είναι goto?
mae Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2005 Ακριβώς, έχει PEC και καλύτερα μοτερ..! Φιλικά SkyQuest™ XT10 IntelliScope™
maxplanck Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑΠΗΡΑ ΤΗΝ EQ6 SKYSCANΣΑΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ
mae Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ EQ6 SKYSCAN ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Καλορίζικη maxplanck,περιμένουμε σχόλια και εντυπώσεις! Τι τηλεσκόπιο έχεις..? SkyQuest™ XT10 IntelliScope™
maxplanck Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ---------------------------EQ6 SKYSCANSKYWATCHER 200mm ΚΑΤΟΠΤΡΙΚΟSKYWATCHER 80ED ΔΙΟΠΤΡΙΚΟΟRION 90 ΔΙΟΠΤΡΙΚΟΝΙΚΟΝ70SONY DSC-V1NIKON F75ZENIT 122XPCELESTRON/ TELEVUE ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟΙΣΤΑΥΡΟΝΗΜΑ VIXEN----------------------------ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ SEEING----------------------------ΣΤΕΛΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EQ6
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 Φίλε maxplanck το SKYWATCHER 80ED ΔΙΟΠΤΡΙΚΟ τι απόδοση έχει(οπτικά/ οπτική παρατήρηση)?Ρωτάω γιατί είναι σχετικά φτηνό για ED.
maxplanck Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 ΦΙΛΕ ΛΕΥΤΕΡΗ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ORION 90mm ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΠΤΡΙΚΟ ΜΟΥ (ΠΟΥ... ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ!)ΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΤΗΣ TELEVUE, TON PANOPTIC 22mm!ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΗ SONY DSC-V1 XΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ 32mm ΤΗΣ CELESTRONKAI EMEINA AΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟ AΠΟΧΡΩΜΑΤΙΚΟ TELEVUE H TAKAHASHI AΛΛΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ SKYWATCHER ED!!! EIΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ...ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ORION! ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ THN EQ6 ME... TETΑΡΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ !!!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ... Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ Η EQ6 ΕΝΑ ΔΕΚΑΙΝΤΣΟ ΝΕΥΤΩΝΕΙΟ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΝΕΜΟΣ!!!!!!!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα