kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2011 Πωλούνται: 1. Nagler T1 7mm σε πολύ καλή κατάσταση. Αγορασμένος από τον Astrovox προ έτους. Η ποιότητα είναι πάνω από κάθε κριτική, τα οπτικά άθικτα και με άψογες επιστρώσεις. Είναι κατασκευασμένο στην Ιαπωνία και ανήκει στην δεύτερη γενιά με το λαστιχένιο αντιολισθητικό δακτύλιο. Οι εικόνες είναι εξαιρετικές ακόμη και σε πλανητική παρατήρηση. Δυστυχώς για εμένα το eye relief είναι περιορισμένο και ειδικά σε σύγκριση με τους Τ4 που συνήθως χρησιμοποιώ. Το προσοφθάλμιο παρέχεται με καπάκια και στα 2 άκρα. Τιμή 140 ευρώ. 2. Explore Scientific 82 14mm, σε άψογη κατάσταση. Ανήκει στην πρώτη σειρά με παρέκταμα εν είδει μανιταριού. Αγορασμένος από OPT προ έτους. Οι εικόνες για μένα είναι εφάμιλλες του Nagler Τ1 (ο οποίος υπερτερεί ελαφρά μόνο στα άκρα του πεδίου σε λόγο Το προσοφθάλμιο παρέχεται με καπάκια και στα 2 άκρα, καθώς και με την αυθεντική συσκευασία. Τιμή 70 ευρώ. Θα επακολουθήσουν φωτογραφίες από αύριο, τις οποίες ήδη έχω αλλά δεν μπορώ να περάσω στον υπολογιστή σήμερα καθώς δεν έχω μαζί μου το καλώδιο της κάμερας. Όσο και να ψάξετε τους φακούς δεν θα βρείτε κάποιο ελάττωμα πέρα από ορισμένα σημάδια στην εγκοπή της κάννης, προερχόμενα από τα βιδάκια εστιαστών. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2011 Ο Explore Scientific υπό κράτηση για τον Μιχαήλ.Ο Nagler ακόμη ελεύθερος. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2011 Ορίστε οι φωτογραφίες που σας υποσχέθηκα.Ο Nagler 7mm T1 είναι ακόμη ελεύθερος και ωραίος. Άντε πριν το μετανιώσω... 140 ευρώ σας θυμίζω. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2011 Ο Explore Scientific 14mm πετάει για Κορφού. Εύχομαι να το ευχαριστηθείς Μιχαήλ. Ο Nagler 7mm T1 είναι ακόμη διαθέσιμος. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
michael497 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2011 Ευχαριστω Πολυ!!!Αυριο θα ανοιξω εγω τους σακους και οχι ο πατερας μου! Μολις καθαρισει λιγο ο καιρος θα του κανω μια δοκιμη εναντιον ενος Nagler 13mm! Καθρεφτες ρεεεεε!!
michael497 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2011 Λοιπον, μολις πηρα στα χερια μου τον explore και ειναι απλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!Ειναι σε αριστη κατασταση! Τωρα περιμενω τον καιρο να ανοιξει....Ευχαριστω παρα πολυ! Καθρεφτες ρεεεεε!!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Ο Nagler 7mm T1 Made in Japan, αρίστης καταστάσεως, είναι ακόμη διαθέσιμος σε τιμή 140 ευρώ. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
3c273 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Κώστα, το eye relief μάλλον δεν παίζει για μεσόκοπους ε; Η Αλήθεια είναι Υπέρλογη!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Αλέξη, είναι 10mm, μεταξύ του 15mm και του 9mm Plossl που αγόρασες. Από μια άνετη απόσταση 15mm βλέπεις περίπου 40-50 μοίρες του πεδίου. για τις υπόλοιπες πρέπει να πλησιάσεις. Γι' αυτό εγώ το χρησιμοποιώ για πλανητική κυρίως.Όμως είναι εντυπωσιακά καλές οι εικόνες και το field stop πεντακάθαρο. Στα νεφελώματα η λεπτομέρεια απερίγραπτη. Είναι επίσης μικρό και ελαφρύ. Και φθηνό (για Nagler). Και ιστορικό.Αλλά γι' αυτό το άτιμο το eye relief είμαι πρόθυμος να χρησιμοποιήσω ένα Nagler T4 μισού κιλού + Barlow, οπότε πιθανολογώ πως και τα δικά σου μάτια θα ζοριστούν, όπως σε είχα προειδοποιήσει για τους Plossl. Αν όμως τα βγάζεις πέρα με τον 9mm Plossl θα εκτιμήσεις πόσο καλύτερο, ανετότερο και περισσόττερο ευρύπεδο είναι το 7mm T1.Στο Nexstar 6SE τα 215x που δίνει είναι οριακά τις περισσότερες νύκτες (εξαιρετικά όμως για πλανήτες). Εμένα μου δίνει περίπου 240x λόγω 2'' διαγωνίου και κάτι παραπάνω με τον τροχό φίλτρων.Αν δεν πωληθεί δεν θα στενοχωρηθώ, πρέπει όμως να κάνω χώρο στην βαλίτσα για κάτι που περιμένω Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
3c273 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Αφού είναι και ιστορικό..Πακέταρε και στείλε. Πούσαι κοπελιά με την έρευνα. Η Αλήθεια είναι Υπέρλογη!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Σου δίνω άλλη μια ευκαιρία να το ξανασκεφτείς 1-2 ωρίτσες... Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
3c273 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Μετανόησες; σου επιτρέπω να μεταμεληθείς αλλά όχι να μετανοήσεις. Εγώ το σκέφτηκα και πέρασαν 2 ώρες, αλλά απουσίαζα δια εργασίαν. Η Αλήθεια είναι Υπέρλογη!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Σκύψε και δέστο μια πράσινη επιγραφή που έχειείναι ελαφρύ για πιάσε το δεν πάει ούτε ένα κουάρτομα εγώ θα σε συμβούλευα κάτι άλλο ν' αγοράσειςπόσο έχει; μόνο φράγκα 140, αφού το θέλεις πάρτο. Επωλήθη και ο Nagler στον Αλέξη. Σας ευχαριστώ και εύχομαι να αξιοποιηθούν στο έπακρο. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα