aagios Δημοσιεύτηκε Μάιος 8, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8, 2011 Το βιβλίο αυτό διδάσκεται στο Ενιαίο Λύκειο και είναι όπως ξέρετε όλοι το:"Στοιχεία Αστρονομίας και Διαστημικής" Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε σε ψηφιακή μορφή? Θα σας ήμουν υπόχρεος!! Με PM φυσικά!! Με εκτίμησηΆρης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 8, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8, 2011 http://www.ebooks.gr/book/180145 5.39 ευρώ κάνει μόνο! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
aagios Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2011 Κώστα, σε ευχαριστώ πολύ. Το γνωρίζω και το έχω το βιβλίο. Απλά το θέλω σε ψηφιακή μορφή, όχι όμως scanαρισμένο. Με εκτίμησηΆρης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2011 Έχω χιλιάδες αστρονομικά ebooks. Αν εξαιρέσεις την Κόμη της Βερενίκης όμως δεν έχω βρει άλλο ελληνικό pdf δυστυχώς. Το έψαξα και βρήκα τον σύνδεσμο που σου έδωσα μόνο. ΥΓ: Πολύ θα ήθελα να γνωρίζω από ποιά κώμη ήτο η Βερενίκη, αλλά δεν δίδει πληροφορίες ο Γραμματικάκης, δυστυχώς. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα