Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πότε να περάσω? :D

Είναι πολλά να πάρω τον traktorα? :D

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε

Τα θέλει ένας φίλος, αλλά είναι στην Αθήνα δυστυχώς.

Ας τα πάρει κάποιος και μοιράστε τα στα Γρεβενά το πολύ- πολύ. Κρίμα να πεταχτούν.

Άντε ρε Sporty!

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Περιμένω απάντηση για να περάσω να τα πάρω..και οτι δεν χρειάζομαι θα το μοιράσω.

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε

sporticus, αν τα πάρεις με το καλό και δε χρειάζεσαι κάτι μπορείς να το δώσεις σε μένα.

Μένω Κιλκίς και έρχομαι συχνά Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε
Δυστυχώς σε πρόλαβαν !

Τα τεύχη δόθηκαν σήμερα το πρωί !

Την ημέρα που έκανες δημοσίευση σου έστειλα μήνυμα πότε να περάσω να τα πάρω....

Μετά απο 3 μέρες και αφού έχεις δεί οτι έχω απαντήση στο πόστ που έχεις κάνει,γράφεις

Σε λίγο θα πάνε για ανακύκλωση !

σαν να μην υπάρχω.

Σου στέλνω μήνυμα εχθές το απόγευμα για τηλέφωνα επικοινωνίας και μου γράφεις

Τετάρτη (αύριο) και Πέμπτη ισχύουν ΜΟΝΟ οι απογευματινές ώρες.

και ενώ έχω κανονίσει να σε πάρω τηλέφωνο ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ για να περάσω να τα πάρω,

σήμερα το πρωί μου λές οτι με πρόλαβε άλλως?

Τι σκατά μας ψεκάζουν απο κει πάνω ...ήθελα να`ξερα .

Δημοσιεύτηκε

Προς tsaprazi:

Φυσικά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να τα πάρεις τα περιοδικά και να τα χαρείς.]

Αλλά μου γράφεις κι εσυ τώρα

Οπότε, μιλήσαμε σήμερα και είπα να περάσω να τα πάρω στην επόμενη εβδομάδα.

Κι εγώ γιατί περιμένω να πάει 19:00 για να πάρω τηλέφωνο :-k

Γυναικαααααααάάάάάάά........... τα χάπια.

Όχι αυτά τα άλλα ....τα δυνατά. #-o

Δημοσιεύτηκε
Προς tsaprazi:

Φυσικά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να τα πάρεις τα περιοδικά και να τα χαρείς.]

Αλλά μου γράφεις κι εσυ τώρα

Οπότε, μιλήσαμε σήμερα και είπα να περάσω να τα πάρω στην επόμενη εβδομάδα.

Κι εγώ γιατί περιμένω να πάει 19:00 για να πάρω τηλέφωνο :-k

Πραγματικά ελπίζω να μη δημιουργηθεί παρεξήγηση. Προέβην σε επικοινωνία με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει τρέχον ζήτημα με άλλον ενδιαφερόμενο. Εάν όμως συμφωνήσατε κάτι διαφορετικό, οφείλω να υποχωρήσω.

Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.

Albert Einstein

Δημοσιεύτηκε

Δεν συμφωνήσαμε τίποτα γιατί δεν μιλήσαμε καν....οπότε αφού μιλήσατε και συμφωνήσατε πρέπει να κάνω εγώ πίσω.

Αφιερωμένο σε μενα

Δημοσιεύτηκε
Έτσι είναι οι ερασιτέχνες ασρονόμοι. Τέλειο sporty. Κοντά είσαι με το λενάκι αν χρειαστείς κάτι. Με φτιάξατε μεσα σε μια εξοντωτική περίοδο! Αν σου περισέψει κανένα χαπάκι, στείλτο...Πάμε μαζι στη μπανανιά.. :D
Η Αλήθεια είναι Υπέρλογη!
Δημοσιεύτηκε

Προς sporticus και όλους τους αναγνώστες

Για την αποκατάσταση της αλήθειας :

1. Η πρώτη δημοσίευση που έκανα έγινε στις 13 Μαϊου.

2. Εδωσες δημόσια απάντηση :

Παρασκευή 13/05/2011 και ώρα 14:52

Πότε να περάσω? (χαμογελαστή φιγούρα)

Είναι πολλά να πάρω τον traktorα? (χαμογελαστή φιγούρα)

Δεν θεώρησα την απάντηση σοβαρή. Ο πράγματι ενδιαφερόμενος δίνει στοιχεία επικοινωνίας, δεν βάζει χαμογελαστές φιγούρες. Η ελληνική γλώσσα είναι αρκετά πλούσια για να εκφράσει τα πάντα.

Επειδή δεν μου έστειλες ΠΜ, είναι αναληθές το λεγόμενό σου ότι μου έστειλες μήνυμα στις13 Μαϊου, το οποίο δήθεν αγνόησα.

3. Η δεύτερη δημοσίευση, όπου έγραψα ότι πάνε για ανακύκλωση, έγινε στις 17 Μαϊου. Τρίτη 17/05/2011 και ώρα 18:52. Συνεπώς το αναγραφόμενο από σένα ότι τρείς μέρες αφού έχω πάρει μήνυμά σου δηλώνω ότι θα πάνε για ανακύκλωση, είναι αναληθές. Δεν είχα κανένα μήνυμα σου, είτε δημόσιο, είτε με ΠΜ.

4. Κατόπιν έστειλες μήνυμα ΠΜ όντως στις 17 Μαϊου. Εσύ και μία άλλη ενδιαφερόμενη. Και σήμερα πήρε κατά το μεσημέρι η άλλη ενδιαφερόμενη. Με δεδομένο ότι δεν θεωρούσα την πρότασή σου σοβαρή, λόγω της δημοσίευσής σου της Παρασκευής, συμφώνησα να τα δώσω στην ενδιαφερόμενη.

5. Σε πληροφορώ ότι έχω κάθε δικαίωμα να αλλάξω γνώμη και να κρίνω τους συνομιλητές μου από διάφορα γεγονότα, π.χ. την Παρασκευιάτικη δημοσίευσή σου. Και θεώρησα ορθό να σε πληροφορήσω σχετικά.

6. Το όλο ύφος και τις λέξεις που χρησιμοποιείς για να εκφράσεις την διαμαρτυρία σου, δεν τα κρίνω δόκιμα. Αρχίζοντας από τα πραγματικά γεγονότα και καταλήγοντας στις εκφράσεις. Ασφαλώς δικαίωμά σου. Αλλά και δικό μου δικαίωμα να αρνηθώ κάθε περαιτέρω συνεργασία.

7. Η προφορική (τηλεφωνική) υπόσχεση που έδωσα στην ενδιαφερόμενη ισχύει. Για την 25η Μαϊου.

Δημοσιεύτηκε
4. Κατόπιν έστειλες μήνυμα ΠΜ όντως στις 17 Μαϊου. Εσύ και μία άλλη ενδιαφερόμενη. Και σήμερα πήρε κατά το μεσημέρι η άλλη ενδιαφερόμενη. Με δεδομένο ότι δεν θεωρούσα την πρότασή σου σοβαρή, λόγω της δημοσίευσής σου της Παρασκευής, συμφώνησα να τα δώσω στην ενδιαφερόμενη.

Σε ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση οτι δεν είμαι σοβαρό άτομο (χαμογελαστή φιγούρα).

Η άποψη σου είναι σεβαστή και καθ`όλα δίκαιη να τα δώσεις όπου θέλεις,να τα κάψεις,να τα φάς,να τα πετάξεις,να τα κάνεις αεροπλανάκια τις απόκριες. (χαμογελαστή φιγούρα).

Αλλά έχω κάθε δικαίωμα και εγώ να θεωρώ ανέντιμο απο την πλευρά σου να μην κρατήσεις έστω τα προσχήματα και να περιμένεις μέχρι τις 19¨00-21¨00(Τετάρτη και Πέμπτη)όπως μου είπες να μιλήσουμε στο τηλέφωνο.

Δεν με πείραξε για τα περιοδικά,δεν με χάλασε καθόλου

Είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου οτι αν σε πάρω τηλέφωνο στις 1900 και μου πεις να περάσω να μην έχω να κάνω κάτι και έκατσα στο σπίτι ακυρώνοντας....ασήμαντη μεν...δουλειά δε.

ΥΓ Πρός αστρονομικόν μαχαλά ένθεν και ένθεν.

Όταν κάνω σχόλια σε πόστ και βάζω την (χαμογελαστή φιγούρα) μην με πέρνετε στα σοβαρά.

Δημοσιεύτηκε

Απλώς θα ήθελα να προσθέσω ό,τι οι σχετικές φιγούρες/φατσούλες που υφίστανται στο φόρουμ, υπάρχουν μόνο και μόνο ως στοιχείο εμπλουτισμού και έμφασης στον γραπτό λόγο, που είναι από μόνος του, λόγω της φύσης του, πολλές φορές παρεξηγήσιμος.

Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω (και νιώθω πως εκφράζω αρκετούς) πως δείχνει ό,τι κάποιος που τις χρησιμοποιεί...στερείται σοβαρότητος σε μια απάντηση!

Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι που τις χρησιμοποιούμε κατα κόρον, εμού συμπεριλαμβανομένου, σημαίνει ότι δεν είμαστε σοβαροί;; Δεν νομίζω... :roll: Στην τελική είναι πολλές φορές αρκετά χιουμοριστικές και όταν συνταιριαστούν επιτυχώς με κάτι που λέγεται, κάνουν το κείμενο πολύ ευχάριστο.

Ούτε υπάρχει πουθενά στους κανόνες των αγγελιών, κάποιος κανόνας που να απαγορεύει την χρήση τους σε μια απάντηση αγγελίας...

Τώρα αν βέβαια κάποιος θέλει να παρεξηγήσει τον συνομιλητή του πάση θυσία και θίγεται τόσο εύκολα...τι να πω :-s ...με φατσούλες ή μη...η κατάληξη θα είναι ίδια... :-note

Ελπίζω φίλε PaltaraS να μην θίχτηκες πάντως και από τις δικές μου φατσούλες, καλοπροαίρετα τα λέω όλα αυτά και είναι κρίμα να χαλάτε τις καρδιές σας για τέτοιες λεπτομέρειες... :|

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

ΔΕΝ θεωρώ εκ προοιμίου έλλειψη σοβαρότητας την χρησιμοποίηση "φατσούλας".

Η περίπτωση του sporticus μου έκανε από την αρχή άσχημε εντύπωση από την όλη φρασεολογία της ΠΡΩΤΗΣ απάντησής του.

"Είναι πολλά ; Nα φέρω και tractora ; "

Το πόσα ήταν τα τεύχη αναγράφονταν με σαφήνεια. Προς τι λοιπόν η ερώτηση "πόσα" ?

Οσο για το "tractora", το εξέλαβα ως καθαρή ειρωνία, ή πλάκα εν πάση περιπτώσει.

Συνεπώς, βλέποντας και τις φατσούλες, τον εξέλαβα ως κάποιο παιδί που κάνει πλάκα.

Είμαι βλέπεις πάνω από 70, και εκλαμβάνω μερικές εκφράσεις με την παλιά νοοτροπία.

Οσο για την δική σου παρέμβαση, δεν με θίγει καθόλου, εκφράζεις ξακάθαρα τις απόψεις σου.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης