Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ελα Τασο ειμαι ο Θανος μηλισαμε εχτες στο τηλ.επειδη εχεις εσυ το ενα εβαλα αυτην την αγγελια,μηπως βρεθη και καποιο δευτερο κατα συμπτωση

Σε ευχαριστω

Δημοσιεύτηκε
Οκ Θάνο σου έχω στείλει και πμ... :wink:
«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Τασο μπηκα στα link που μου εδωσες, και προσπαθω να στειλω mail σε αυτους αλλα για να κανω send στα mail πρεπει να γραψω για τα spammers ποιος αστερισμος ειναι αυτος στην φωτο?πραγμα που δεν ξερω ΧΑ ΧΑ θελω να μου πης ποιος αστερισμος ειναι γαμωτο, για να τα στειλω

Ευχαριστω Θανος

Δημοσιεύτηκε

Θάνο είναι τα νέα μέτρα ασφαλείας που έχουν βάλει. Ο αστερισμός είναι του Ωρίωνα, οπότε θα γράψεις Orion

:cheesy:

Για όσους αναρωτιούνται για τι μιλάμε, αναφερόμαστε στα νέα μέτρα ασφαλείας όπου έχει εφαρμόσει το ακόλουθο site http://www.astrobuysell.com/uk/ ύστερα από τα οποία, για να απαντήσεις σε μια αγγελία που σε ενδιαφέρει, πρέπει να απαντήσεις ποιος είναι ο αστερισμός που απεικονίζεται σε ένα σκίτσο. Έτσι πιστεύουν ότι θα κάνουν τους περισσότερους spammers να μην απαντάνε στις αγγελίες με σκουπιδοαπαντήσεις... :? :-s

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε
Hi Thanos,The Nagler is in excellent condition, no marks to body or glass . Only a few light set screw marks on the barrel.Shipping to Greece would be ok but please ad 5 £ additional shipping cost.I can send with Royal Mail, although the tracking is only up to the UK border.Payment would be the easiest via Paypal to this email adress (please as gift so you pay the fees)Thank youAndre Sent from my iPhone

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης