ASTROMIX Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2011 Πωλείται η στήριξη Nexstar 6SE σκέτη .Είναι σε άριστη κατάσταση εμφανισιακά αλλά και λειτουργικά.(παραθέτω και φωτογραφίες)Τα μόνα σημαδάκια που έχει είναι αυτά που δημιουργούνται από το dovetail του τηλεσκοπίου. Περιλαμβάνει το τρίποδο,τα 2 CD της,manual και αντί για το καλώδιο rs232 δίνεται ένα καλώδιο τροφοδοσίας με το βύσμα του αναπτήρα αυτοκινήτου. Τιμή 340 ευρώ (Θα δοθεί προτεραιότητα σε ενδιαφερόμενους από Αθήνα για παραλαβή χέρι με χέρι) τα σημαδάκια στο dovetail clamp
ASTROMIX Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2011 UP! και νέα τιμή 340 ευρώ
ASTROMIX Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2011 τελευταίο up παιδιά, μείωση τιμής στα 340 ευρώ και έπειτα η αγγελία αποσύρεται.
Hawkwind78 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 Καλημέρα Είμαι πολύ ερασιτέχνης σχεδόν νέος στην αστροπαρατήρηση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτή η βάση ταιριάζει με ένα Dobsonian 8" που έχω. Μάλλον δεν ταιριάζει αλλά ρωτάω για να μου φύγει η περιέργεια. ΕυχαριστώΚωνσταντίνος ΑΣΤΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΤΕ Ειμαι νέος αστροπαρατηρητής
ASTROMIX Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 Nαι ο οπτικός σωλήνας του dob σου είναι μακρύς για αυτή την στήριξη.Γενικά όμως σε υψοαζιμουθιακό στήσιμο όπως κάθεται δηλαδη απλά στο τρίποδο της(χωρίς σφήνα) μπορείς να βάλεις: - όλα τα μεγέθη καταδιοτρικών μέχρι και 8 ίντσες.(μέχρι 6 ίντσες για maksutov)- βραχύσωμα διοπτρικά μέχρι και 600mm εστιακής απόστασης- ίσως και ένα νευτώνειο 5ιντσών f/5
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 ενδεχομενως να μπορει να οδηγησει χωρις προβλημα και μεγαλυτερα διοπτρικα...(με χρηση ισημερινης σφηνας για να φτανει ελευθερα στο μεγιστο υψος).Ακομα και για 120 SW f5 "διαπραγματευομουν" προσφατα (παντα σε προχειρη σφηνα) , αλλα τιθεται θεμα ροπων κατα τις αλλαγες υψωσης...Το 100αρι πρεπει να "το εχει" ανετα...Δυστυχως ομως δεν εχει επιλογη αποσυμπλεξης ( οπως πχ το LX 90) κατα την υψωση, οποτε δεν μπορει καποιος να ελεγξει τη διαγωγη του σωληνα σε διαφορες θεσεις.Θεωρω την σωστη επιλογη θεσης του σωληνα σε αυτη τη βαση,υψιστης σημασιας, οσο αφορα την ακριβεια στην ευρεση/οδηγηση, καθως και στην μακροζωια του συστηματος (και μαλιστα με διαγωνιο προσοφθαλμιο, ερευνητη κλπ).....Περιμενω αμεση παραλαβη μιας τετοιας βασης (απο Αγγλια) , και ανυπομονω να την αρματωσω με ιντσες ,αρχικα με το WO 80 ED και μετα με C8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα