michael497 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Γεια σας και παλι! Λογο γενεθλιων μαζεψα τα μισα λεφτα για ενα Dob 10' αλλα δεν ξερω πιο να παρω μπορειτε να μου δωσετε μερικες συμβουλες? Καθρεφτες ρεεεεε!!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Δίνεις έμφαση στην ευκολία ή την ποιότητα; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
michael497 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Οταν λετε ευκολια? Εννοειτε ευκολια αποκτησης? Καθρεφτες ρεεεεε!!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Οταν λετε ευκολια? Εννοειτε ευκολια αποκτησης? Όχι, δεν εννοούσα αυτό, αν και διόλου ασήμαντο. Εννοούσα αν προτιμάς την ευκολία μεταφοράς και αποθήκευσης ενός SKywatcher 10'' Flextube, ή αν θα έδινες κάτι (αρκετά μάλλον) παραπάνω για τις ποιοτικές νότες ενός Orion Optics.Βέβαια η γνώμη μου είναι, επειδή είσαι 14 και έχεις όλον τον χρόνο να αποκτήσεις στο μέλλον οποιοδήποτε τηλεσκόπιο καλό είναι να ξεκινήσεις με ένα GSO ή Skywatcher. Στην δεύτερη περίπτωση θα μπορούσες να πάρεις και σταθερού σωλήνα (1.2 μέτρα είναι) για λόγους οικονομίας και απλούστερης κατασκευής, ή το Flextube για λόγους ευκολίας μεταφοράς και αποθήκευσης. Αυτό θα πρέπει να το σκεφτείς. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
michael497 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Δεν εχω προβλημα μεταφορας μπορω να μεταφερω ανετα ακομα και το 12ιντσο σωληνα που ειναι 1,5 μετρο. Ναι δεν σκεφτομουν κατι της κλασης των ΟΟ επειδη θελω να το παρω μονος μου. Απλως δεν ειμαι σιγουρος εαν θα αξιζει η διαφορα στην τιμη των GSO απο τα SW. Καθρεφτες ρεεεεε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα