Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΟ

http://www.astronomy.gr//main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1697 ---> ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η DX ΟΜΩΣ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η DX ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΤΙΟ

http://www.astronomy.gr//main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1717

Δημοσιεύτηκε

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε

ενα c11 edge hd η 14' αν βεβαια μαθω της τιμες πρωτα απο το τελωνειο γιατι δε βοηθαει κανενας.πηρα τηλ και ολοι μου ειπαν πρεπει να το εχουν μπροστα τους και μετα θα βγαλουν το κοστος.

οποτε αν ειναι να το παρω και να πληρωσω και αλλα τοσα ,, δε βγαινω

Δημοσιεύτηκε

Υπαρχει σχετικο θεμα, Αγορες απο Αμερική πληρης αναλυση.

Εν κατακλειδι, πρωτα βεβαιωσου οτι θα στο στηλουν (μαλλον οχι, πολιτικη αποκλειστικου αντιπροσωπου ανα χωρα κλπ, για αυτο ποιο πανω σου λενε για Ευρωπη), μετα οτι υπαρχει πιθανοτητα να σου σπασουν την αποστολή σε 2-3 κομματια και οτι θα δηλωσουν χαμηλη τιμη στο καθενα. Το τελωνιο να το υπολογιζεις χοντρικα +30% επι της δηλωμενης αξιας. Ααααα και αποστολη ΜΟΝΟ με USPS (πχ EMI) οχι κουριερ.

Δημοσιεύτηκε

Αχ βρε Γιωργο μυριζω...γεραματα :cheesy: απο φανατικοσ ντομπσονας ...σε βλεπω να κανης παρατηρηση στην Λουτσα,

απο το μπαλκονι ξαπλα στον καναπε :mrgreen:

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε
Για τις συγκεκριμένες βάσεις επειδή είναι demo κομματια(εκθεσιακά)λέει οτι μπορούν να τις στείλουν κανονικά Ευρώπη.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης