nikk2875 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 Το τηλεσκόπιο αγοράστηκε 11/2010 από teleskop-service: http://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/info/p806_Skywatcher-Startravel-102-AZ3---102-500mm-Gro-feld-Refraktor.html Δυστυχώς έχει κάποια σημαδάκια στη μέση του φακού όπως θα δείτε και στη φώτο που επισυνάπτω. Δεν γνωρίζω πως και πότε έγιναν, γιατί σε οπτική παρατήρηση δεν είναι καθόλου αντιληπτά. Δεν γνωρίζω όμως αν υπάρχει επίπτωση ως προς τις φωτογραφικές του δυνατότητες, γιατί δεν φωτογραφίζω. Ψάχνοντας λίγο το θέμα στο internet, πιστεύω πως δεν επηρεάζεται (επισυνάπτω σχετικό link): http://kurtmunger.com/dirty_lens_articleid35.html Αφού δεν το έχω δοκιμάσει σε φωτογραφία, μόνο ως προς την παρατήρηση μπορώ να εγγυηθώ πως δεν έχει πρόβλημα (και θα είναι εύκολο για κάθε ενδιαφερόμενο να το επιβεβαιώσει). Δεν σκόπευα να το πουλήσω λόγω του παραπάνω θέματος, όμως θέλω να μαζέψω λεφτά για άλλη αγορά (ένα 10"ιντσο που έχω ήδη παραγγείλει). Για όποιον ενδιαφέρεται η τιμή για το σωλήνα είναι 90 ευρώ με διαγώνιο κι ότι άλλο περιείχε κατά την αγορά του (+αυτοσχέδια τσάντα για τη μεταφορά του). Η τιμή για την στήριξη ΑΖ3 είναι 70 ευρώ, αλλά θα πουληθεί ξεχωριστά μόνο αν φύγει ο σωλήνας ή αποσυρθεί η αγγελία του. Νίκος Κουρούνης Celestron C8 XLTHelios Apollo 15X70Vixen Ultima 7X50
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 Έχεις πμ για το τηλεσκόπιο Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 ΠΜ Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
gloup81 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 προσπαθω ματαια να σου στειλω μηνυμα, αλλα δεν φευγει (μεταφερεται στα εξερχομενα)αν θες, στειλε μου το τηλ σου σε πμ να επικοινωνησουμε
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 προσπαθω ματαια να σου στειλω μηνυμα, αλλα δεν φευγει (μεταφερεται στα εξερχομενα)αν θες, στειλε μου το τηλ σου σε πμ να επικοινωνησουμεΓια να πάει από τα εξερχόμενα στα αναγνωσμένα θα πρέπει να το διαβάσει πρώτα. Κάνε υπομονή και θα γίνει και αυτό, όταν ανοίξει τον υπολογιστή του ξανά. Εν τω μεταξύ σου κρατάμε εμείς την σειρά, έχεις το χαρτάκι αριθμός 3. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
gloup81 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2011 μα ειμαι εγγυος και γερος ανθρωπος...ενα πραγματακι εχω να αγορασω μονο και μετα πρεπει να παω σε εφορια και ΔΕΗ
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2011 Το όποιος βιάζεται σκοντάφτει δεν ισχύει πάντα και το διαπιστώνω τώρα που παρέλαβα το τηλεσκόπιο, το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση.Αυτά τα κοντά αγχρωματικά είναι φοβερά στα ταξίδια και δη όταν είναι και φθηνά Νίκο να΄σαι καλά. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
nikk2875 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2011 Καλές παρατηρήσεις Δημήτρη! Όπως καταλάβατε ο σωλήνας πουλήθηκε, έχει μείνει η στήριξη για την οποία θα βγάλω καλύτερα νέα αγγελία. Αυτή εδώ μπορεί να κλείσει. Νίκος Κουρούνης Celestron C8 XLTHelios Apollo 15X70Vixen Ultima 7X50
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα