Flashy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Δηλαδη θα μπορεσω να το βαλω στο δικο μου 4GΤ και να εχω SkyAlign κλπ? Διαβαζοντας αυτο πειτε μου κι εσεις αν καταλαβα σωστα. http://www.nexstarsite.com/OddsNEnds/HCVersion4.htm Ευχαριστω! Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Ναι, το περιμένω κι εγώ για το δικό μου Nexstar 4. Ωστόσο υπάρχουν δύο προβληματάκια: 1. Βγαίνει αρχές 2006 το νωρίτερο2. Θα κοστίζει κάπου στα $125 στην Αμερική (φαντάζεσαι και την τιμή εδώ). «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Flashy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2005 Ναι, το περιμένω κι εγώ για το δικό μου Nexstar 4. Ωστόσο υπάρχουν δύο προβληματάκια: 1. Βγαίνει αρχές 2006 το νωρίτερο2. Θα κοστίζει κάπου στα $125 στην Αμερική (φαντάζεσαι και την τιμή εδώ). Μιλωντας με τον κ.Τσαμπουρα αρχες Νοεμβρη θα ειμαστε οκ! Περιμενω τηλεφωνο απο το Πλανηταριο για εξακριβωση. Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα