Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
καλησπερα εχω μια απορια. οταν παρατηρω με 2 διαφορετικα προσοφθαλμια ιδιας εστιακης αποστασης στο τηλεσκοπιο μου ντομπ 8 αλλα διαφορετικης μαρκας kai typoy υπαρχει περιπτωση να εχω διαφορετικου μεγεθους ειδωλα παρολο που η μεγενθυση ειναι θεωριτηκα ιδια; αν ναι γιατι συμβαινει αυτο αφου υποτιθεται εχω ιδια μεγενθυση;
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!
Δημοσιεύτηκε

Έχεις την ίδια ακριβώς μεγέθυνση. Αυτό μάλλον που σε μπερδεύει είναι το μέγεθος του φαινομενικού οπτικού πεδίου. Με άλλα λόγια έχεις δύο πορτραίτα ίσου μεγέθους αλλά μέσα σε κάδρα διαφορετικού μεγέθους.

Για ποιούς φακούς πρόκειται;

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
OK MALLON DIKO MOY LATHOS APLA EIXA TIN ENTYPOSI POS O YPERIONAS TON 10MM MOU DEIXNEI MEGALYTERO EIDOLO KAI PIO POLU LEPTOMEREIA SE SXESI ME TO PLOSSL 10 MM POY EXEI TO SKYWACHER DOB8 POU EXO.ASXETO TON YPERIONA TON EIXA DOKIMASEI KAI SKEFTOME NA TON AGORASO PROTEINEIS SE AYTA TA XRIMATA I KAI LIGOTERA KAPIO KALYTERO PROSOFTHALMIO;MEXRI STIGMIS EXO TA MANISIA PLOSSL 10 KAI 25 MM KATHOS KAI ENA ZOOM SKYWACHER 7-21 TO OPOIO THEORO KAI TIMIO GIA TA XRIMATA POY MOY KOSTISE OPOS EPEISEIS KAI ENAN DIPLASIASTI BARLOW.SKEFTOMOUNA GIA TO HYPERION 8MM
Δημοσιεύτηκε

Λογικό είναι, οι Υπερίωνες είναι καλύτεροι φακοί. Στα ίδια χρήματα μόνο τους ES82 από την Αμερική μπορώ να προτείνω, 11 και 8.8mm

http://www.optcorp.com/ProductList.aspx?uid=105-30-718-1511-1512

Έχουν μεγαλύτερο πεδίο αλλά μικρότερο προσοφθάλμιο φακό και eye relief. Η εικόνες τους είναι τουλάχιστον το ίδιο καλές.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
ok loipon epibebeoses tin agora poy skeftomoyn na kano gia ameriki ligo duskolo na mpo stin diadikasia eyxaristo. yperionas 8aris syn ta daxtylidia kai eime komple.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης