kkaragian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Καλησπερα σε ολους Κανονικα θα επρεπε το θεμα αυτο να το ανοιξω στην κατηγορια ΄΄ Ερωτησεις Συζητησεις για το astrovox ΄΄ αλλα μου βγαζει μηνυμα ΄΄Συγνώμη αλά μόνο οι Συντονιστές μπορούν να δημοσιεύσουν σ' αυτή την Δ.Συζήτησή΄΄ Οποτε το ανοιγω εδω κ ζητω συγνωμη απο ολους σας. Το προβλημα μου ειναι οτι εβαλα καταλαθος ενα μελος του forum στην λιστα αγνοησης. Μπηκα μεσα στο προφιλ μου και προσπαθησα να διορθωσω το λαθος αλλα δεν βρηκα τον τροπο.Και να πεις οτι ηταν καποιο μελος που εγραψε 1-2 posts κ μετα εξαφανιστηκε να πω ΄΄μικρο το κακό΄΄.Αλλα ειναι ο kkokkolis Μπορει να μου πει καποιος πως να βγαλω καποιον χρηστη απο την λιστα αγνοησης? Σορρυ που δεν βαζω τοννους αλλα γραφω απο ταμπλετα και δεν εχω βρει ακομα τον τροπο (τρομαρα μου) Προφανως το ερωτημα μου σπευθυνεται σε ολους εκτος απο τον κ. Kkokkolis, μιας και να απαντησει δεν θα μπορω να δω την απαντηση του. Όλα τελειώνουνε και ολα περνάνεΙδέες, βασίλισσεςκακογερνάνε
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Δηλαδή μπορώ να σε παρενοχλώ ελεύθερα δίχως να μπορείς να με διαβάσεις; Μα, περίμενε, αυτό δεν έχει πλάκα! Ελπίζω να το διορθώσεις... Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Δοκίμασες να τον ξαναπεράσεις στο friend? Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
kkaragian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Πραγματι δεν εχει πλακα, αν και βγαζει γελιο Οπως καταλαβες την εβγαλα την ακρη. Τι τα θες ομως, που και ρομπα εγινα κ αφησα το σκουπιδακι μου στο forum Όλα τελειώνουνε και ολα περνάνεΙδέες, βασίλισσεςκακογερνάνε
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Επι τη ευκαιρία της συζήτησης θα πάρω το θάρρος να παρακαλέσω κάτι ελπίζοντας ότι δεν έχει συζητηθεί ξανά, γιατί δεν θα το έχω παρακολουθήσει. Παρατήρησα ότι όταν διαβάζω κάποιον εάν είναι ήδη γνωστός, δεν κοιτώ το όνομα, αλλά το avatar . Το avatar σου είναι ίδιο με τη Κατερινας. Μικρές οι χρωματικές διαφορές. Αυτό κάποιες φορές με μπερδεύει και θα με μπερδεύει, διαβάζοντας κάτι από εσένα. Είναι σαν να βλέπεις δίδυμους και να μην ξέρεις ποιος μιλάει. Μπορεί να γίνει κάτι γι αυτό; Ζητώ συγνώμη εάν έχει συζητηθεί ξανά ή αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω. Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
kkaragian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Κανενα προβλημα Κωστη. Όλα τελειώνουνε και ολα περνάνεΙδέες, βασίλισσεςκακογερνάνε
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2011 Σε ευχαριστώ, περιμένω να δω το καινούργιο. Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα