Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους

Κανονικα θα επρεπε το θεμα αυτο να το ανοιξω στην κατηγορια ΄΄ Ερωτησεις Συζητησεις για το astrovox ΄΄ αλλα μου βγαζει μηνυμα ΄΄Συγνώμη αλά μόνο οι Συντονιστές μπορούν να δημοσιεύσουν σ' αυτή την Δ.Συζήτησή΄΄

Οποτε το ανοιγω εδω κ ζητω συγνωμη απο ολους σας.

Το προβλημα μου ειναι οτι εβαλα καταλαθος ενα μελος του forum στην λιστα αγνοησης. Μπηκα μεσα στο προφιλ μου και προσπαθησα να διορθωσω το λαθος αλλα δεν βρηκα τον τροπο.

Και να πεις οτι ηταν καποιο μελος που εγραψε 1-2 posts κ μετα εξαφανιστηκε να πω ΄΄μικρο το κακό΄΄.

Αλλα ειναι ο kkokkolis ](*,)

Μπορει να μου πει καποιος πως να βγαλω καποιον χρηστη απο την λιστα αγνοησης?

Σορρυ που δεν βαζω τοννους αλλα γραφω απο ταμπλετα και δεν εχω βρει ακομα τον τροπο (τρομαρα μου)

Προφανως το ερωτημα μου σπευθυνεται σε ολους εκτος απο τον κ. Kkokkolis, μιας και να απαντησει δεν θα μπορω να δω την απαντηση του.

Όλα τελειώνουνε και ολα περνάνε

Ιδέες, βασίλισσες

κακογερνάνε

Δημοσιεύτηκε
Δοκίμασες να τον ξαναπεράσεις στο friend?

Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος

*Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.

Prem Rawat

Δημοσιεύτηκε

Πραγματι δεν εχει πλακα, αν και βγαζει γελιο

Οπως καταλαβες την εβγαλα την ακρη.

Τι τα θες ομως, που και ρομπα εγινα κ αφησα το σκουπιδακι μου στο forum

Όλα τελειώνουνε και ολα περνάνε

Ιδέες, βασίλισσες

κακογερνάνε

Δημοσιεύτηκε

Επι τη ευκαιρία της συζήτησης θα πάρω το θάρρος να παρακαλέσω κάτι ελπίζοντας ότι δεν έχει συζητηθεί ξανά, γιατί δεν θα το έχω παρακολουθήσει.

Παρατήρησα ότι όταν διαβάζω κάποιον εάν είναι ήδη γνωστός, δεν κοιτώ το όνομα, αλλά το avatar .

Το avatar σου είναι ίδιο με τη Κατερινας. Μικρές οι χρωματικές διαφορές. Αυτό κάποιες φορές με μπερδεύει και θα με μπερδεύει, διαβάζοντας κάτι από εσένα. Είναι σαν να βλέπεις δίδυμους και να μην ξέρεις ποιος μιλάει.

Μπορεί να γίνει κάτι γι αυτό; Ζητώ συγνώμη εάν έχει συζητηθεί ξανά ή αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω.

*Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.

Prem Rawat

Δημοσιεύτηκε
Σε ευχαριστώ, περιμένω να δω το καινούργιο. :)

Prem Rawat

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης