Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Δεν είναι κακό... ειδικά για όσους θέλουν να αποφύγουν τα πολλά καλώδια και την πλεξίδα που σχηματίζουν, είναι μια χαρά λύση :wink:

Αλλά έχω μια απορία... γιατι δεν αναφέρει αν χρειάζεται μπαταρίες ή αν έχει υποδοχή π.χ 12v γιατι μεσα απο την σειριακή δεν περνάει ρεύμα.

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
εχω στειλει μαιλ και τα ρωταω αυτα που λες παραλληλα με τυχον παρεμβολες απο αλλες συσκευες αλλα και για το μηκος του καλωδιου αν γινεται να ειναι πιο μακρυ γιατι θα υπαρχει προβλημα στην αστροφωτογραφια

Φιλικά Κώστας

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

Δημοσιεύτηκε

πηρα απαντηση απο το αγγλο

Hello Kostas!

Thank you for interest in my device.

Firstly on device specifications:

I can make cable lenght up to your specifications without any problems. So when you order, just let me know lenght of cable you wish to have, though please take into consideration, device is very light, I can measure weight if you wish, but it will be very low.

Concerning multiple devices: They will work with no problems as each device pairs individually to usb dongle and will work independently. So I do not see any problem it may have runing several scopes at starparty for example.

Device is powered from mount and consume average 4 till about 10 mili amper depending on its curent operation mode.

Price: Both EQ6 and HEQ5 models will cost 65 GBP per unit (including signed, recorder delivery to Greece)

If you order 2 till 5 device price will be 60 GBP (inc delivery)

Paypal is perfectly fine.

If you have any more question, please let me know.

Best Regards,

Sergey

αν ενδιαφερεται κανεις για ομαδικη παραγγελια ας το πει να το κανονισουμε

Φιλικά Κώστας

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

Δημοσιεύτηκε
Αλλά έχω μια απορία... γιατι δεν αναφέρει αν χρειάζεται μπαταρίες ή αν έχει υποδοχή π.χ 12v γιατι μεσα απο την σειριακή δεν περνάει ρεύμα.
Λάθος μου, αφού στην EQ6 το Remote παίρνει ρεύμα μέσω του καλωδίου και αφου το Εqtooth συνδέεται αντί του χειριστηρίου παίρνει κανονικά 12v ρεύμα.

device is very light, I can measure weight if you wish, but it will be very low.

Ωραίο και αυτό, αφού μπορούμε να το κολλήσουμε με αυτοκόλλητα χαρτς-χρουτς πάνω στην βάση σε όποιο σημείο επιθυμούμε.

Κώστα εγώ είμαι μέσα για παραγγελία :wink:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

και ολες αυτες τις λειτουργιες του control της κανεις μεσω του υπολογιστη σου......

θα ενδιαφερομουν και εγω αν βαλετε παραγγελια...

ΛΑΖΑΡΟΣ ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσιεύτηκε
Να επισημανω κατι, στην αστροφωτογραφιση πιθανων να προσθεσει καποια μικρη καθυστερηση στην οδηγηση. Δεν εχω δουλεψει το συγκεκριμενο, αλλα ειχα βαλει παλιοτερα ενα αντιστοιχο στην δικια μου (και την ελεγχα μεσω του υπολογιστη ή μεσω ενος palm με το astromist). Βολικο, δεν λεω, αλλα αφενος καποιες φορες χανοταν η συνδεση (σπαστικο κατα την οδηγηση), αφετερου οταν αυξηθηκανε οι απαιτήσεις διαπιστωσα οτι καλυτερα ηταν να χρησιμοποιησω απευθειας καλωδιο. Το θεμα δεν ηταν τοσο στο slew/goto όσο οταν η βαση εκανε pulse guiding, εκει η οποια καθυστερηση (εστω μικρή) εκανε διαφορα.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης