Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους τους παρατηρητές !!!

Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω ένα φακό barlow και είμαι ανάμεσα στους Barlow 2χ της TeleVue και Celestron ULTIMA, BARLOW 2X.

Η τιμές είναι πάνω κάτω η ίδιες τα προσοφθάλμια που κατέχω είναι των 20 και 10 χιλ. το τηλεσκόπιο μου skywatcher 8inc

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Astronomy Compels The Soul To Look Upwards And Leads Us From This World To Another . . .
Δημοσιεύτηκε

Televue! Οι κοντοί barlow καλύτερα να αποφεύγονται! Πάντως με τους προσοφθάλμιους που έχεις ο 20 με τον barlow θα γίνεται 10 που ήδη έχεις...

Ίσως είναι καλύτρα να πάρεις barlow 3x Televue και μελλοντικά να αναβαθμιστείς σε προσοφθάλμιους με 60 μοίρες πεδίο 24 και 12mm. Έτσι με τον barlow 3x θα είναι σαν να εχεις ακόμα 8 και 4mm. Θα είσαι καλυμένος από μεγεθύνσεις στο 80-90% των περιπτώσεων με αυτό το σετ.

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε

Γιώργο σε εύχαριστω πολύ για τις πληροφορίες που μου έδωσες

ο ένας φακός μου είναι 25χιλ και όχι 20χιλ συγνώμη για το λάθος μου ... :oops:

Astronomy Compels The Soul To Look Upwards And Leads Us From This World To Another . . .
Δημοσιεύτηκε

Σκέψου την περίπτωση του Baader Hyperion Zoom.

Και οι 2 Barlow είναι καλοί. Εγώ έχω τον Orion Shorty Plus 2x που είναι ίδιος με τον Celestron και τον Televue Powermate 2.5x που θεωρείται καλύτερος του Televue 2x και δεν βλέπω διαφορά. Και στο Backyard Astronomer's Guide προτείνονται οι βραχείς barlow 3 στοιχείων ώς ισάξιοι και πρακτικότεροι των μακρών 2 στοιχείων. Εδώ κοστίζουν το ίδιο, αλλά από το εξωτερικό ο Celestron σχεδόν τα μισά του Televue.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Εύχαριστω πολύ για τις πληροφορίες ...

σκέφτομαι ίσος τον TeleVue Barlow 3x , 31.8mm (1 1/4")

έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές ποιά είναι η γνώμη σας :?:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης