Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μιας και αρχίσαμε κουβέντα για στηρίξεις, βρήκα αυτό το video από το cloudynights

Το μοντέλο είναι προπαραγωγής και η ποιότητα κατασκευής (η φαινόμενη τουλάχιστον) είναι στα επίπεδα της EQ6. Φαίνεται περισσότερο σαν κλώνος της CGE Pro. Λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί και πολύ περισσότερο τιμή. Αν είναι στα επίπεδα της CGE Pro & Meade LX800, τότε την πατήσαμε... Ανεβαίνοντας σε αυτά τα λεφτά μάλλον πας σε κάτι ποιότικότερο και καλύτερο, έστω και μεταχειρισμένο, AP, Tak, Paramount MX, ASA, κλπ.

Και εδώ ο χρόνος.... και η τιμή... θα δείξει.

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η βάση! Τη κοστολογώ γύρω στα 2.000-2.500 ευρώ

Ακόμα και κλώνος των μεγαλύτερων βάσεων που είναι δε με απασχολεί. Η EQ6 βγήκε καταπληκτική και όσο τη χρησιμοποίησα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Εαν η βάση βγει μέχρι 3.000€ θα συνεχίσει την επιτυχία της Eq6, εαν όμως το ποσο ξεπερνά τις 3.500€-4.000€ δεν ξερω αν θα πουλήσει...

Πολυ καλό το βιντεάκι, ευχαριστούμε Βασίλη!!

Πάντως ο ήχος είναι ίδιος με την EQ6 (τουλάχιστον ετσι ακουστικε σε εμένα)

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Αντρέα, καμία μα καμία πρόθεση αγοράς προς το παρόν. Απλώς τα είδα και τα ανέβασα προς ενημέρωση. :mrgreen:

Πάντως δεν νομίζω φίλε να κάνει 2000 με 2500... Με τίποτα.

Βασίλη, όντως ο ήχος είναι ακριβώς ίδιος με EQ6 και συμφωνώ με την λογική σου για εμπορική επιτυχία, ανάλογη της τιμολογιακής πολιτικής. Στο αποτέλεσμα δεν ξέρω...

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε

Πολυ ωραιο βιντεακι.

Η κεφαλη ειναι λιγο θηριο ή μου φαινεται ??? Η ποιοτητα κατασκευης ειναι η γνωστη σε ολους μας απο τις heq5 pro και ΕQ6. Πολλα τμηματα ειναι ολοιδια π.χ. η διοπτρα.

Παντως σιγουρα προκειται για μεγαλη αναβαθμιση κυριοι.Εχει πολλα σημεια κλειδια στον σχεδιασμο και κλωνος-ξεκλωνος ειναι ολα τα λεφτα. Και εκει ειναι το θεμα.

Τι να σας πω εχω περιεργεια ποσο θα την δωσουν.Αν τσιμπησει τοτε ο υποψηφιος αγοραστης εχει ποιο ποιοτικες επιλογες. Απο την αλλη πως κρατας τετοιο θηριο ( ακουσα καλα ? 45 κιλα ειπε ο Εγγλεζος ?) σε λογικη τιμη ?

Θα το δουμε.

Εμενα μου αρεσε παντως πολυ.

Δεν θα ησυχασουμε παντως.Μολις λεμε εκλεισα με το setup κατι εμφανιζεται...

:D

"ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"

Ορφικα κειμενα.[/b]

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης