Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Γνωρίζει κάποιος αυτo dovetail 21cm ποιά είναι η ακριβής απόσταση που έχουν οι τρύπες για τις βίδες μεταξύ τους?

Ευχαριστώ.

http://www.planitario.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=947

ΥΓ Εγώ χρειάζομαι 17cm απόσταση βιδών,αν κάποιο άλλο dovetail έχει αυτήν την απόσταση ρίξτε ένα λινκ :wink:

Ευχαριστώ

947_PG1QDE906L.jpg

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε
Επίσης αν το έχει κανείς και το πουλάει εδώ είμαστε....του ανοίγω καινούριες τρύπες και Άγιος ο Θεός. O:)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε
Είχα ένα και το πούλησα προσφάτως. Μπορείς να ρωτήσεις στο Πλανητάριο για την απόσταση των οπών. Θα είναι κάπως δύσκολο με απλό δράπανο να ανοίξεις τρύπα επειδή πρόκειται για παχύ μέταλλο. Χρειάζεται πάγκος με μέγγενη και αναρτημένο δράπανο.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Απ`όλα τα καλά εργαλεία έχουμε....το Πλανητάριο θέλω να αποφύγω. :-#

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς μάλλον θα χρειαστεί να ανοίξεις δικές σου τρύπες...

30,5 cm για την μεγάλη μπάρα και 18 και κάτι χιλιοστά για τη μικρή. Οι αποστάσεις είναι μετρημένες από κέντρο σε κέντρο.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης