ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Αμα είσαι γκαντέμης, όμως........Δεν μου φτάνει η ανεργία μου και η αφραγκία, μπήκανε και κλέφτες στο εξοχικό και με νοικοκυρέψανε κανονικά:Το βαλιτσάκι με όλους τους προσοφθάλμιους (3 Televue super Plossl, 2 2" Agena WA, 1 2" WO, 2 Celestrons, τον οδηγητικό με το φωτιζόμενο σταυρόνημα και ενα ορθοσκοπικό 9άρι που όμοιό του δεν έιχα δεί ξανά) και το χειριστήριο της EQ-6, και τον Sky surfer V, κάτι φίλτρα και το Off-Axis guider. Μου κρεμάσανε τα χέρια παιδιά, τι να πώ. Δεν κλέψανε τίποτε άλλο (δόξα τω Θεώ δηλαδή), αλλα με ρημάξανε. Δημήτρης
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Κρίμα Δημήτρη.... Τι να πω, συμπάσχουμε.... Το βαλιτσάκι μου ειδικά και εγώ το φοβάμαι και είναι τόσο εύκολος στόχος. Στην εξοχή εμείς δεν αφήνουμε τίποτα. Έχουν μπει τόσες φορές μέσα που απλά δεν έχουμε τίποτα και δεν μπορούν να πάρουν τίποτα πλέον εκτός αν πια παίρνουν και τα έπιπλα. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Bi2L Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 ...καλά αυτό είναι η υπέρτατη γκαντεμιά ήθελα να'ξερα τι θα τους κάνουν τους φακούς; Δημήτρη πήγαινε δήλωσε τα στην Ασφάλεια και ψάξε την γύρω περιοχή γιατι μπορεί να τα πέταξαν...Ας ελπίσουμε να τα βρουν Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
3c273 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Πολύ πιθανό να έχουν κλέψει και άλλους . Η δήλωση στην ασφάλεια είναι απαραίτητη γιατί αν βρεθούν θα είναι δυνατόν και να ειδοποιηθείς και να αποδείξεις ότι είσαι κάτοχος. Σε ανάλογη περίπτωση που βρέθηκαν τα αντικείμενα ο κάτοχος κάποιων απο αυτά διεκδικούσε μια φωτογραφική μηχανή που είχαν κλέψει από άλλον. Ναι συμβαίνουν και αυτά. Υγεία πάνω από όλα! Η Αλήθεια είναι Υπέρλογη!
ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Aγαπητε Δημητρη υγεια πανω απο ολα φιλε.Μην το αφηνεις παντως, αυτοι που τα εκλεψαν σιγουρα δεν τα θεωρουν αξιας οποτε ισως και να τα ξαναβρεις.Να τα δηλωσεις παντως, ποτε δεν ξερεις. "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2011 κάνε και μια βόλτα και σε κανα μοναστιράκι μπορεί να τα βρείς και εκεί. υπομονη φίλε μου και μακάρι να τα βρείς Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2011 Κρίμα βρε Δημήτρη. Υγεία πάνω απ'όλα και όλα τα άλλα θα φτιάξουνε. http://www.astropixel.gr
scott Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2011 Στεναχωρηθηκα Δημητρη Σε τι κοσμο ζουμε?Δεν λεει να φτιαξει με τπτ... Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
Michael X. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2011 Συμπάσχουμε Δημητρη...πριν 4 μηνες χαφρησανε και το δικο μας για πολλοστη φορα....ειναι δυστυχως να μην τυχει...Περνουν ο,τι να ναι χωρις καν να σκεφτονται...την τελευταια φορα πηρανε και 1 τηλεκοντρολ απο ενα τηλεκατευθυνομενο αφηνοντας το αυτοκινητακι... Μερικες φορες τα πεταντε λιγο ποιο μακρυα αμα δεν ξερουν τι να τα κανουν εμεις εχουμε βρει πεταμενα μεχρι και ρουχα &εργαλεια που μας ειχαν παρει...ψαξε και κοντα στο σπιτι. Ευχομαι να τα βρεις!!! My Site
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2011 Παιδιά, ευχαριστώ γι τη συμπαράσταση. ¨οσα μου προτεινατε τα έκανα, και βόλτες γύρω απο το σπίτι, και την ασφάλεια επισκεύτηκα, μην τυχόν και, και απλά ελπίζω.Μωρέ καλά τα έλεγε ο Μέρφυ για το πότε θα σου τύχει η στραβή.... Δημήτρης Δημήτρης
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2013 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα... και με την ευχή πως είμαι η τελευταία που γράφω για τον ίδιο λόγο.Εκλάπησαν τα περισσότερα αξεσουάρ του SC, μεταξύ αυτών ένας εστιαστής 2 ίντσος Feathertouch, televue everbright 1.25, παλιοί προσοφθάλμιοι meade 4000 που κάποιοι πάνω έγραφαν made in japan, ένας tmb που είχα αγοράσει από τον Ηλία (όλο και κάποιον θα ξαναπουλήσει ο Ηλίας για να αρχίζουμε να αγοράζουμε κάτι σιγά σιγά ), οι μανίσιοι φακοί του skywatcher και του etx70, διάφορα άλλα καλαμπαλίκια που δεν έχει νόημα να τα απαριθμήσω και ένα ρολόι επιπεδόσφαιρο.Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ελπίδες να βρω κάτι από τα παραπάνω αλλά για συναισθηματικούς λόγους θα ήθελα πάρα πολύ να βρω το ρολόι κι ας έχει μικρή αξία.Είναι αγορασμένο από την Αγγλία, δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, είναι περισσότερο επιπεδόσφαιρο παρά ρολόι, γι αυτό και είναι χαρακτηριστικό.Παραθέτω μια παρόμοια φωτογραφία κι άμα δείτε κανέναν να το φοράει κόψτε του με τη φαλτσέτα το χέρι (ή με ό,τι βρείτε πρόχειρο τέλος πάντων!)... εεε ρωτήστε τον ευγενικά από που το αγόρασε ήθελα να πω
songless_bird Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2013 Κριμα..Ο,τι και να πω θα ειναι λιγο. Και εγω τα εχω σε ενα βαλιτσακι ολα ,τα παιρνει και φευγει... Πρεπει αν τα ασφαλισω καλυτερα. ΥΓ Το ρολογακι αξιζει σαν επιπεδοσφαιρο χειρος ή ειναι μονο για ομορφια; Εχω δει και αλλα που ειναι τοσο πυκνοσχεδιασμενο το τμημα των αστερισμων που στην τελικη ειναι μονο για στολιδι και οχι για ενα προχειρο επιπεδοσφαιρο αναγκης. Θα σβήσουμε τα φώτα της πόλης των σπιτιώνθα έχουμε απόψε Γιορτή των αστεριών... Η Πούλια θ’ αναλάβει το μπαρ και τα ποτάκαι η Μεγάλη Αρκούδα θα φτιάχνει παγωτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα