kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 Δύο ευχάριστες εκπλήξεις της ημέρας τα ολόφρεσκα βιβλία που μου δώρισε η σύζυγός μου για την 26η επέτειό μας. Το ένα το είχα στα υπ' όψιν: ΣΠΑΝΙΑ ΓΗ, ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ..., Peter D. Ward & Donald Brownlee, ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ, ISBN: 978-960-6881-24-4 Συδυάζει τα περισσότερα ενδιαφέροντά μου: Κοσμολογία, αστρονομία, αστροφυσική, γεωλογία, βιολογία, εξέλιξη και φαίνεται συναρπαστικό. Το άλλο με εξέπληξε αφάνταστα και με έκανε υπερήφανο συνάμα: Αστρονομία, ιστορία, μυθολογία, Στράτος Θεοδοσίου, ΔΙΑΥΛΟΣ, ISBN: 9789605312848 Μια συλλογή ποιημάτων (!) του πολυγραφότατου καθηγητή αστρονομίας, σε κλασσικό ύφος, με χαρακτήρα κοσμολογικό, ιστορικό, μυθολογικό, υπαρξιακό και αυτοβιογραφικό, με συνοδό πεζό επεξηγηματικό κείμενο υψηλής διδακτικής αξίας όπως πάντα. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 Πώπω φανταστικά φαίνονται και τα 2!!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ Κώστα που τα έδειξες. Θα τα κάνω δώρο στον εαυτό μου για τα Χριστούγεννα! Αργυρή επέτειος!! Να είστε ευτυχισμένοι πάντοτε... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 Και τα δύο φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Επίσης τα εξώφυλλα προδιαθέτουν πολύ θετικά (χωρίς βέβαια αυτά να αποτελούν εγγύηση από μόνα τους). Ευχαριστούμε! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 Μου τράβηξαν την προσοχή και τα δύο. Όσο για τα ποιήματα για την αστρονομία, χαίρομαι για άλλη μια φορά που πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι είναι αποδεκτά από πολλούς. Θα ήταν χρήσιμα μερικά λόγια παραπάνω όταν τελειώσεις κάποιο από αυτά. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
wereniki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 Είναι εξαιρετικά και τα δύο βιβλία, του Θεοδοσίου όμως μ' αρέσει περισσότερο..Ευχές για ό,τι ποθείτε! Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα